Netflix'in Heyecan ve Merak Uyandıran Yeni Dizisi '3 Cisim Problemi'ni İzleyenlerden İlk Tepkiler Geldi!

Son günlerde herkesin heyecanla beklediği '3 Cisim Problemi' dün (21 Mart) Netflix'te gösterime girdi. Dizi yayınlandığı andan itibaren bilim kurgu ve fantastik hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki diziyi izleyenlerden ne tepkiler geldi? Gelin hep birlikte onlara bi' bakalım.

Son aylarda Netflix'in en çok beklenen yeni dizisi '3 Cisim Problemi' 21 Mart günü gösterime girdi. Bilim kurgu ve psikolojik gerilim türündeki dizi, Liu Cixin'in aynı adlı romanından uyarlandı.

İngilizce ve Çince konuşulan dizinin başrollerinde Saamer Usmani, Jess Hong, Jovan Adepo, Sea Shimooka ve Benedict Wong gibi oyuncular yer alıyor.

'3 Cisim Problemi', fantastik ve dramatik bir hikayeye sahip. Ye Wenjie, Çin Kültür Devrimi sırasında babasının vahşice öldürüldüğünü gören bir astrofizikçidir. Ye, bilimsel geçmişi nedeniyle orduya asker olarak alınır ve Çin'in uzak bir bölgesindeki gizli bir radar üssünde görevlendirilir.

Dizide Ye'nin 1960'larda verdiği bir kararın, uzay ve zamanın ötesinde yankılanarak günümüzdeki bir grup bilim insanına ulaşmasını ve insanlığın büyük bir tehditle karşılaşmasını takip ederiz.

'3 Cisim Problemi' nefes kesici hikayesi ve sahneleriyle şimdiden dizi severlerin çok dikkatini çekmiş durumda. Peki diziyi ilk izleyenlerden ne tepkiler geldi? Gelin hep birlikte onlara bi' göz atalım.

1.

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

twitter.com

15.

twitter.com

16.

twitter.com

17.

twitter.com

18.

twitter.com

19.

twitter.com

20.

twitter.com

21.

twitter.com

22.

twitter.com

23.

twitter.com

24.

twitter.com

25.

twitter.com

26.

twitter.com

27.

twitter.com

28.

twitter.com

Siz herkesin heyecanla takip ettiği '3 Cisim Problemi'ni izlediniz mi? Diziyi nasıl buldunuz? Yorumlara buyrun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

The Crown ve Black Mirror Önde! 2024 BAFTA Televizyon Ödülleri'nin Adayları Açıklandı
Başrolünde Birce Akalay ve Miray Daner'in Yer Aldığı Netflix Dizisi Kuş Uçuşu'nun 3. Sezon Fragmanına Tepkiler
Başrollerinde Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun Yer Aldığı Netflix Filmi 'Romantik Hırsız'a Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
22.03.2024

Kitapları yıllar önce okumuş biri olarak söylüyorum. Bu daha ne ki? Dizi ilk kitabın olay örgüsünü ele alıyor ama diğer kitapların da ana konularını ve karakterlerini tanıtıyor. Bazı şeyleri tabi ki değiştirmişler. Hiç bahsetmedikleri çok önemli kavramlar da var. Sonuç olarak Netflix adaptasyonu kitaplara değişik bi perspektiften yaklaşmış. Kötü mü? Yani değil. Ama kitabın yanında yavan hatta sıkıcı kalmış. Benim beynim yanmıştı okuduğumda. Günlerce düşünmüştüm. Uzaylıları, dark forest kavramını, ışık hızını vs. Benim için gerçekten ufuk açıcı olmuştu. Cixin bu devrin en büyük bilim kurgu yazarlarından biridir.

23.03.2024

Kitabın Netflix versiyonu, 24 bölümlük Çin versiyonu yanında bildiğiniz çöp. Tabii Netflix versiyonu sinema tekniği olarak daha iyi ama hikaye, olay anlatımı bakımindan Çin versiyonu kat ve kat daha ilerde. Netflix 8 bölümde hikayryi kuşa çevirmiş, uzaylıların neden "Siz bir böceksiniz" dediğini bile anlayamıyoruz. Karakterler değişmiş vs. vs. Ama Çin versiyonunu bilmeyince Netflix böyle gözünüzü boyar...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ