Netflix'in Çok İzlenen Bilim Kurgu Filmindeki Detay İzleyenler Tarafından Aşırı Tuhaf Bulundu

13 Eylül'de Netflix'te gösterime giren 'Çirkinler' filmi zirveye yerleşti ancak filmdeki bir detay izleyenlere aşırı tuhaf geldi.

Başrollerinde Joey King, Keith Powers ve Brianne Tju'nun oynadığı aksiyon ve bilim kurgu filmi Uglies (Çirkinler) geçtiğimiz hafta Netflix'te gösterime girdiğinden beri zirvedeki yerini koruyor.

Film, insanların Güzeller ve Çirkinler olarak ikiye ayrıldığı distopik bir gelecekte geçiyor. 16 yaşına giren herkes fiziksel olarak güzel görünmek için estetik ameliyat geçirmeye zorlanıyor. Bunun nedeni de toplumda ayrışma yaşanmasını önlemek olarak gösteriliyor.

Filmin yönetmen koltuğunda 2000 yapımı Charlie'nin Melekleri filmiyle tanınan McG otururken senaryo Scott Westerfield'ın romanından uyarlandı.

Film her ne kadar çok izlense de karmaşık eleştirilerin odağında. Rotten Tomatoes'ta filmin puanı 10 üzerinden 3.5 ve izleyenler bu filmde "pek bir şey yok" diyorlar. Bunun yanı sıra bir detay var ki çok tartışılıyor.

Independent'ın aktardığına göre Netflix izleyicileri filmdeki bir detayı aşırı tuhaf bulmuş. Filmde insanlar Güzeller ve Çirkinler olarak ikiye ayrılıyor. Ama Çirkinler'i oynayan oyuncular da çekici insanlar. İşte insanların haklı olarak filmde saçma buldukları da olay bu!

Pek çok izleyen bu konuyu çok eleştiriyor. İzleyenler "Onlar çirkinse başımız belada", "Senaristler bu güzel insanları çirkin diye niteliyorsa toplumumuz mahvolmuş demektir" ve "Bu insanların çirkin olması gerekmiyor muydu?" gibi yorumlar yapıyorlar. Siz film hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Tartışmalı Bir Film Olan 'Arabistanlı Lawrence'ın Hikayesinden 3 Sezonluk Dizi Geliyor!
Oppenheimer Yıldızı Cillian Murphy'nin Filmi 'Small Things Like These'den İlk Fragman Geldi
Robert Pattinson'ın Bilim Kurgu Filmi 'Mickey 17'den Gelen Fragman İzleyenleri Hayran Bıraktı

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
19.09.2024

Woke ayağına. Çirkin koyamıyorsan çirkinler diye dizi cekme

19.09.2024

Woke ayağına çirkinlerinde temsil edilmesi gerekli idi... benimle esin korkutu götürsünler , biz iki çirkin, rolün hakkını veremesek bile en azından yapımcıyı yalancı cıkartmayız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ