Netflix'in 11 Yaşındaki Bir Kızın Hayatını Anlattığı 'Cuties' İsimli Filmi Pedofili Gerekçesi ile Tepkilerin Odağında

Kararı size bırakıyoruz...

Netflix'in 9 Eylül'de yayına girecek yeni filmi Cuties (Minnoşlar) bugün tepkilerin odağında.

11 yaşındaki bir kızın hayatını anlatan filmin yayınlanan afişi ve açıklaması pedofiliye teşvik ettiği gerekçesi ile tepki çekti.

Twitter'da da #NetflixPedofilia etiketi ile gündem olan filmin açıklamasını görenler, çocukları kötü yönde etkileyeceğini düşündüler.

Netflix'te filmin açıklaması şu şekilde yer alıyordu:

'11 yaşındaki Amy, twerk yapan bir dans grubuna hayran kalır. Onlara katılmak umuduyla dişiliğini keşfetmeye başlayarak aile geleneklerine meydan okur.'

Fakat tepkilerin artmasının ardından Netflix hemen filmin açıklamasını ve kapağını güncelleyerek bir açıklama yaptı.

twitter.com

'Cuties filmi için kullandığımız uygunsuz afiş için çok üzgünüz. Bu, hoş değil ve Sundance'da ödül kazanan bu Fransız filmini yansıtmıyor. Resimleri ve açıklamayı güncelledik.'

Netflix açıklamayı değiştirdi ve filmin fragmanını yayından kaldırdı. Fakat insanların film hakkındaki düşünceleri değişmedi ve kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı.

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

'Cuties filminin Fransız versiyonu ile Amerikan versiyonunu karşılaştırmak ilginç. Fransız versiyonunda daha çok 'çocuklar eğleniyor!' gibiyken, Amerikan versiyonu mide bulandırıcı. Netflix pazarlama ekibinin cevaplayacağı çok şey var gibi hissediyorum.'

Cuties'in fragmanını merak edenler için buraya bırakıyoruz.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.08.2020

Yok artık netflix! Şu an kafana sıktın resmen! Şu çocukların giyimine pozlarına bak! Hiçbi çocuksuluk yok tamamen kadınsı bi görünüm vermişler sabilere! +18 mi? 11 yaşında çocukların rol aldığı film ve +18! Ve bunu bile isteye özellikle yaptıkları da çok açık. Hiç ama şöyle ama böyle deyip yumuşatmaya çalışmasın kimse! Kesinlikle şikayet edilmeli. Şu olayla netflix kapatılsın diyenlerin ekmeğine yağ sürdünüz!

Pasif Kullanıcı
21.08.2020

TİKTOK TA CİNSEL ÇAĞRIŞIM YAPAN KIYAFETLER GİYİP ARKA PLANA ÇOCUK SESLERİ KOYARAK ÇOCUK TAKLİDİ YAPAN VE TATLI OLDUĞUNU DÜŞÜNEN GERİZEKALI FEMİNENLERİ DE ES GEÇMEYELİM. BU DA PEDOFİLİ NORMALLEŞTİRİR.

21.08.2020

Turkiyedeki Netflix sansurune hep karsi ciktim, escinsellik, cinsellik yada ciplaklik gayet normal seyler ve ozellikle para verilip izlenen bir platformda isteyen istedigini izler bunun sansuru olmaz. Yalniz isin icine cocuklar girdigi zaman isler degisir, bu kabul edilemez, fragmanindan ve resimlerden ne kadar igrenc oldugu belli oluyor, kaldi ki buna sirf turkiye degil tum dunya tepki gostermis durumda farkindaysaniz yani dunyanin hicbir yerinde rahat yayinlanacagini sanmiyorum, ha tabi netflixin kendi topuguna sikmasiyla turkiyede de bazilarinin ekmegine yag surulmus oldu baaak gordun mu tadinda, kotu olmus!!

21.08.2020

Cozuttunuz iyice. Çocuk istismarı davasını biri açmıştır diye umut ediyorum. Bu senaryo; çocuk ergenliğe girer ve kendini keşfetmeye başlar olarak bir anlatımda olsaydı ve normal bir dans grubuna katılmak isteseydi o zaman olurdu. Ama bu gerçekten pedofili zihninin ürünü olabilecek bir senaryo. Buna hiçbir normal birey izin vermemeli.

TÜM YORUMLARI OKU (94)