Onedio Logo

Netflix Bir İlke İmza Attı: Senaryosunun Sadece Robotlar Tarafından Yazıldığı Korku Filmi Yayınlandı

Kapak Görseli

Netflix, görülmemiş bir ilke imza atarak senaryosu robotlar tarafından yazılan bir korku filmi yayınladı.

Netflix, görülmemiş bir ilke imza atarak senaryosu robotlar tarafından yazılan bir korku filmi yayınladı. Görseli

Netflix, bu filmi 'türünün tek örneği' olarak tanımlıyor. Yapay zeka tarafından yazılan bu film, gerçekten de alanında tek.

Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive (Mr. Puzzles Daha Az Canlı Olmanı İstiyor) isimli Netflix korku filmi, Testere filminden fazlasıyla ilham almış.

Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive (Mr. Puzzles Daha Az Canlı Olmanı İstiyor) isimli Netflix korku filmi, Testere filminden fazlasıyla ilham almış. Görseli

Netflix kısa animasyonu, bir robotun 400 saatin üzerinde korku filmi izleyerek yazdığı senaryo üzerine ortaya çıkmış. Bu süreçte etkin bir rol alan Keaton Patti, daha önce yapay zekaya bir Friends bölümü de yazdırmıştı.

Filmde şeytani bir maske takan Mr. Puzzles, Jennifer isimli bir kadını terkedilmiş bir depoya hapsederek çeşitli tuzaklar kuruyor.

Kült haline gelen Testere filmine benzer bir şekilde, Mr. Puzzles da 'oyun oynamak ister misin?' sorusunu Jennifer'a yöneltiyor.

Filme dair daha detaylı bilgi için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Squid Game Çalışanı Olsan Rütben Hangisi Olurdu?
Alec Baldwin'in Sette Yaraladığı Yönetmen Joel Souza İlk Kez Görüntülendi
Sizi Yalnızlığın İyi Kötü Her Boyutuyla Tanıştıracak 20 Muhteşem Film

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu Profil Fotoğrafı Nasıl Yapılır? Neden X'te Profil Fotoğraflarını Ekrem İmamoğlu Yapıyorlar?
Ekrem İmamoğlu Profil Fotoğrafı Nasıl Yapılır? Neden X'te Profil Fotoğraflarını Ekrem İmamoğlu Yapıyorlar?
Ekrem İmamoğlu'nun X Hesabının Erişime Engellenmesi Sosyal Medyada Gündem Yarattı
Ekrem İmamoğlu'nun X Hesabının Erişime Engellenmesi Sosyal Medyada Gündem Yarattı
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
YORUMLAR
04.11.2021

robotların film yapması daha korkunç

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ