Netflix, 30'un Üstünde Ülkede İndirime Gitti

190 ülkede aktif olarak hizmet veren Netflix, son bir yılda Türkiye'deki abonelik ücretlerine yüzde 139'lara kadar zam yaptı. Zam haberleri sonrası Netflix, birçok ülkede hizmet maliyetini düşürdü.

Bloomberg HT'nin aktardığına göre, çevirimiçi yayın şirketi, son dönemde Türkiye'de yaptığı fiyat artışları ile gündeme gelmişti. Abonelik paketlerindeki fiyat artışı yıllık bazda yüzde 139'lara varmıştı.

Yayın şirketinin son fiyat indirimleri Yemen, Ürdün, Libya ve İran dahil olmak üzere Orta Doğu ülkeleri; Kenya’nın da içinde bulunduğu Sahra altı Afrika pazarları ve Hırvatistan, Slovenya, Bulgaristan gibi Avrupa ülkelerini kapsıyor.

Latin Amerika'da, Nikaragua, Ekvador, Venezuela gibi ülkeler ve Malezya, Endonezya, Tayland ve Filipinler gibi Asya'nın bazı bölgelerinde de abonelik fiyatlarında düşüş görüldü.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
23.02.2023

Murat övünç neflikş diyince ışık hızıyla adını değiştirenler depremde bir taziye mesajı atmadı zaten zamlardan dolayı herkes çıkmıştı şimdi tam bittiniz 1₺ olsa almam para meselesi değil şahsiyet meselesi…

23.02.2023

:) onedio saolsun hiç izlemeden hakim oldum onun dışındakiler içinde dizipal saolsun

23.02.2023

Dış mihrak McDonalds, Türkiye'yi fakir ülkeler kategorisine ekleyip patatesli dürüm menüsü çıkartmıştı. Netflix asya ortadoğu ve afrika'nın fakir ülkelerinde yaptığı bu indirimi Türkiye'de yapmadı çünkü şahlanışımızı tutamayacaklarını biliyorlar. Ülkeyi çözmüşler, siyasetçiler bir yandan gaz verirken zamlara alışmış topluma niye indirim yapsınlar. Her gece yatmadan önce manda yoğurdu yiyin dersen onlar da zengin sanar ve indirim yapmaz. Kestane balını da unutmayalım.

24.02.2023

Alkış

23.02.2023

üyeliğim vardı iptal ettim. korsan izlemek hiç doğru birşey değil biliyorum ama maalesef şuanda şartlar bunu gerektiriyor. yan sitelerden izlemeye devam.

23.02.2023

kul hakkına girme

TÜM YORUMLARI OKU (25)