Neslihan Atagül Çölde Verdiği Pozlarla Olay Oldu! O Anları Eşi Kadir Doğulu Yakaladı..

Ekranların sevilen oyuncularından Neslihan Atagül başa çıkmaya çalıştığı geçirgen bağırsak sendromu hastalığı sebebiyle bir süredir televizyonlardan uzakta duruyor. Hastalığı sebebiyle çok kısa bir sürede çok fazla kilo kaybeden Atagül bir tedavi sürecine girmişti. Yaşadığı sıkıntılı günleri atlatan Neslihan Atagül ve her zaman yanında olan eşi Kadir Doğulu’yla birlikte Dubai’ye gitti. İkilinin paylaşımları olay oldu. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Dubai’ye neden gitti? Yeni bir projeleri mi var? İşte Dubai’de olay  olan o paylaşımlar…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti hastalık dolayısıyla geçirdikleri zor günleri geride bırakırken bunu kutlamak ve kafalarını dağıtmak için Dubai’ye gitti. Dubai’de lüks bir otel açılışında yer alan Atagül aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da ilgiyi üstüne topladı. Yaptıkları çöl turu esnasında keyfi son derece yerinde olan Neslihan Atagül, o anlarda verdiği pozları eşi Kadir Doğulu yakaladı.

Kumlara Uzanarak Beğenileri Topladı!

Güzel oyuncu kumlara uzandığı anlarda çekilen karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Atagül'ün pozlarına kısa sürede 700 binden fazla beğeni geldi.

Instagram'da 12,3 milyon takipçisi olan Atagül, önceki gün de krem rengi parıltılı ve derin yırtmaç detaylı iddialı bir elbiseyle objektif karşısına geçmişti. Oyuncunun bu fotoğraflarına 1 milyondan fazla beğeni ve 'Bu ne güzellik?', 'Muhteşemsin' şeklinde yorumlar gelmişti.

İşte O Fotoğraflar:

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı