Nescafe Çekiliş Sonuçları İsim Listesi Sorgulama: 4.Dönem Nescafe Çekiliş Sonuçları İsim Listesi 2022

Nescafe çekilişinin dördüncüsü 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Çekilişlerin ilk üç dönem kazananları belli olurken şimdi ise dördüncü dönem için kazanan listesi heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda; 'Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak ve ödüller neler?' sorularının cevap bulması bekleniyor. Dördüncü dönem Nescafe çekilişi ile cep telefonu, otomobil, Airpods gibi pek çok büyük ödül hediye edilecek. Peki; 2022 4.Dönem Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Nescafe çekiliş sonuçları isim listesi ve ödül bilgileri!

Nescafe dördüncü dönem çekiliş sonuçları isim listesi belli oldu. Kazanan listeyi merak eden vatandaşlar '4.Dönem Nescafe çekiliş sonuçları' hakkında internette araştırma yaparak büyük ödülleri kazanan isimleri kontrol edebilir. 28 Ocak 2022 tarihinde herkesin katılımına açık şekilde ve noter huzurunda düzenlenen çekiliş sonuçlarına göre asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacak. İşte 2022 4.Dönem Nescafe çekiliş sonuçları isim listesi ve ödül bilgisi.

4. Dönem Nescafe Çekiliş Sonuçları Nerden Sorgulanır?

4 Şubat 2022 tarihinde açıklanan Nescafe 4. Dönem çekilişi sonuçları için adaylar https://www.kampanya.nescafe.com.tr/kazananlar adresinden sorgulama yapabilir.

Nescafe Çekilişinde Ödüller Neler?

Nescafe 4. dönem çekilişinde 1 kişi BMW 118i Sport Line 2021 Model Otomobil, 50 kişi Apple iPhone 12 64 GB Cep Telefonu ve 50 kişi Apple Airpods ve şarj kutusu ikramiyesi kazandı. Toplamda 4 aylık dönemde 4 adet BMW 118i Sport Line 2021 Model Otomobil, 200 adet Apple Iphone 12 64GB cep telefonu ve 200 adet Apple Airpods ve şarj kutusu verilecek.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!