Nergis Kumbasar, Eski Eşi Mehmet Ali Erbil'in Aşk Hayatı Sorulunca Verdiği Tepkiyle Milyonlara Tercüman Oldu!

Eski eşi Mehmet Ali Erbil'in başrolünde yer aldığı 'The Hope' filminin galasında görüntülenen Nergis Kumbasar, Mali'nin aşk hayatı sorulduğunda verdiği tepkiyle 'kalite akıyor' dedirtti.

Bir dönemin en sevilen şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, senelerdir çapkınlıkları, abartı dobralığı ve sürekli eş/sevgili değiştirmesiyle gündeme geliyor biliyorsunuz. Son sevgilisi de kendisinden 40 yaş küçük, 24 yaşındaki Gülseren Ceylan!

İkisi aynı kişiyle olmak üzere toplamda 5 evlilik yapan Mali'yi altıncı kez masaya oturtmaya ikna etmeyi başaran Gülseren Ceylan'la yaşadıkları aşk, nişan atmayla son bulsa da çift yine birbirine dönmüştü hatırlarsanız.

Şimdilerde keyfi gayet yerinde olan çift, geçtiğimiz saatlerde de Mehmet Ali Erbil'in başrolünde oynadığı "The Hope" filminin galasında görüntülendi.

Mehmet Ali Erbil'le arkadaş kalmayı başaran 1989-1996 yılları arasında evli kaldığı eski eşi, kızı Yasmin'in annesi Nergis Kumbasar da oradaydı!

Önce Mali, her zamanki gibi eski eşine laf attı. "Nergis filmi izlemiş mi sorun" dediği muhabirlere, eski eşi için "Sazandır çünkü hemen atlayabilir" açıklamasında bulundu. Artık bağışıklıktan olsa gerek Nergis Kumbasar, hiç kale almadan gülerek geçiştirdi eski kocasını! 😂

Ardından muhabirler tarafından Nergis Kumbasar'a Mali'nin aşk hayatı ve 40 yaş küçük sevgilisi soruldu! Kumbasar'ın tepkisi ise milyonlara tercüman oldu... "Aman aman aman" diyerek konuya asla değinmek istemediğini belirten Kumbasar'ın mimikleri her şeyi anlatıyordu zaten😂

Buyurun, önce o anları beraber izleyelim!

Sonra da kimler ne demiş ona bakalım! 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Geleceğin İkilisi: Özge Özpirinçci ve Başak Dizer, Beraber Büyüttükleri Mercan'la Kurt Efe'yi Çiftliğe Götürdü
Donatella Versace Başta Olmak Üzere Kendinden Başka Herkese Benzetilen Gülşen'in Son Hali Dillere Fena Düştü!
Kızının Velayeti İçin Babası ve Eski Eşinin İş Birliği Yaptığını Açıklayan Deniz Akkaya'dan Sert Aile İtirafı!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
30.05.2024

ŞAKAMI O AFİŞ ..

30.05.2024

Canva da yapsalar daha kaliteli iş çıkarmış da sanki şey zaten hani isminden ve afişinden de anlaşıldığı üzere filme giren bir umut iyi bişey çıkar inşallah desin diye olabilir

31.05.2024

Kraliçe ya :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ