Nereye Gidiyoruz? Korna Çalan Şoförü Vuran Yaya...

Bursa'da yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi, kendisine hızlı geçmesi için el hareketi yapan ve korna çalan servis şoförüne silahla 2 el ateş etti ve bacağından yaraladı. Güvenlik kameralarına yansıyan ve sırtında çanta bulunan şüpheli polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Olay, çarşamba akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Namazgah Caddesi üzerinde meydana geldi. 

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre servis şoförü Erbil E., sokak arasından caddeye çıkmaya çalıştığı sırada yolun karşısına geçmek isteyen bir yayaya, hızlı geçmesini söylemek için el hareketi yaparak korna çaldı.

Camı açmasını söyledi, ateş etti...

Karşıya geçen yaya, servis şoförü Erbil E.’nin aracının yanına gelerek camı açmasını söyledi ve konuşmaya başladı. Daha sonra yavaş hareketlerle, sırtındaki çantayı önüne alan ve içindeki tabancasını çıkaran kişi, camdan silahı uzatarak, Erbil E.’nin bacaklarına 2 el ateş etti ve oradan uzaklaştı.

Sağ ve sol bacağından yaralanan servis şoförünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şüpheli her yerde aranıyor...

Yaşanan olayın ardından, elindeki silah ile Setbaşı istikametine kaçan sırt çantalı ve şapkalı şüpheli kayıplara karıştı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Toplum olarak 'nereye gidiyoruz?' sorusunu sorduğumuz tek olay bu değil...

Son Dönemde Basına Yansıyan ve Şiddet Sarmalında Olduğumuzu Gösteren 12 Akılalmaz Haber

Ekşi Sözlük'ten olaya ilişkin yorumlar ise şöyle 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
29.12.2016

tamam ateş eden ruh hastası fakat kornaya hızlı yürüsün diye abanan servis şoförü adamla ağız dalaşına girmek için durabiliyor orada hiç acelesi yokmuş gibi

29.12.2016

Nereye gidiyoruz diye başlık atmayın artık. hak ettiğimiz yere doğru gidiyoruz.

29.12.2016

Yayaların yoğun olduğu bir bölgede ara sokaktan çıkıyorsun. Bir de orası her ne kadar yaya işareti olmasa da, yaya yoludur. Yaya karşıya geçene kadar beklemek durumundasın. Ama bu servis şoförü abimiz abanmıştır kornaya, yapmıştır el kol hareketini. ARTİST ya, yollar onun ya. Ben de olsam acayip sinirlenirim, hiç sevmediğim bir durum. Abimizin yaptığı doğrudur :D demicem ama saygı çok önemli. Türkiye'mizde araba kullanan insanlar, yayalara asalak gözüyle bakıyor resmen. Önce bu tabu kırılmalı.

TÜM YORUMLARI OKU (21)