Nereye Gidiyorsun Türkiye? Kediye Tecavüz Eden Şahıs Tutuklandı

Hayvanlara yönelik istismar ve saldırı vakalarının ardı arkası kesilmiyor... İstanbul Eyüp'te kediye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan B.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kedi ise hayatını kaybetti. 

DHA'nın aktardığı habere göre, Sakarya Mahallesi'nde oturan Rafet Altınkaynak bir süre önce bir sokak kedisini sahiplendi. Bir müddet sonra kedinin dört yavrusu oldu. Altınkaynak, dün öğle saatlerinde evinden spor yapmak için dışarıya çıktı. Geri döndüğünde yavrulardan birinin kayıp olduğunu fark etti.Ağabeyine kediyi görüp, görmediğini soran Altınkaynak, kedinin peşine düştü.

Gözaltına alındı

Mahallede devamlı sarhoş olarak dolaştığı B.Ç'den şüphelenen Rafet Altınkaynak, onun evine gitti. Evde B.Ç. ve kediyi bulan Altınkaynak, durumu polise haber verdi. B.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Yaralı olan kedi veterinere götürüldü ve tedavi altına alındı.

Ömür Gedik, kedinin öldüğünü yazdı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tutuklandı

Gözaltına alınan B.Ç. polisteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. B.Ç. savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

B.Ç., İstanbul Nöbetçi 12. Sulh Ceza Hakimliği'nce, sahipli 3 aylık kediye tecavüz etmek, eziyet ederek öldürmek suçundan, toplumda oluşturduğu infial ve suçun vehameti de dikkate alınarak tutuklandı. 

55 yaşındaki şüpheli B.Ç.'nin ifadesinde 2 şişe votka içtiğini, bir şey hatırlamadığını ve 40 yıllık alkolik olduğunu söylediği belirtildi.

Olay Ekşi Sözlük'te de geniş yankı buldu...

Ayrıca bakınız 👇

Meclis'e Sunulmuş ve AKP Tarafından Reddedilmişti: Erdoğan 'Hayvanları Koruma Kanunu' İçin Seçim Sonrasını İşaret Etti
Ne Zaman Önlem Alınacak? Kadıköy'de Köpeğe Tecavüz Suçunu İtiraf Eden Şahsı, Mahkeme Serbest Bıraktı

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR

Kuşlar uçabiliyor. Atlar ve çıtalar çatlayana kadar koşabiliyor. Akrep radyasyondan korunabiliyor. Timsah suyun altında yaşayabiliyor.Köpekler mutluluk hormonu sağlayabiliyor. Kediler dilleriyle kendilerini yıkayabiliyor. Arı bal yaparken, inek de süt yapıyor. Peki insanın cihazatı ne işe yarıyor? Suyun içinde 10 saniyeden fazla duramayan, uçamayan, 3 yaşına kadar yürüyemeyen, karıncaların yüzyıllardır yapmaya çalıştıklarını bugün makinalarla yapabilen insan ırkı; kendini Allah’ın mucizesi olarak görecek kadar kibirli ! Dünyaya sizden daha çok faydası olan şu hayvanlardan elinizi, uçkurunuzu çekin lanet olası pislikler !

19.06.2018

Birileri de diyor ki hayvanlar için kanunu seçimlerden sonra halledeceğiz.16 YILDIR İKTİDARDASINIZ 16 ! Daha kaç hayvanın öldürülmesi,tecavüz edilmesi,işkence edilmesi gerekiyor ???

19.06.2018

İnsanın değeri ne kadar var ki hayvana değer versinler? Utanmadan çıkıp kedinin o saatte orada ne işi varmış da derler(!) Yargı için sıradan bir olay önce tutuksuz yargılarlar sonra tepki gelince alırlar içeri 3-5 kuruş para cezası tekrar serbest bırakırlar, güzelim memleketin a**na koydular.

Yüzsüz orospu evladı bir de cevap veriyor! Belli ki bu ilk vukuatı değil! Bunu dışarı salarsanız sizin adalet anlayışınızı! Bu sapıklar toplum için bir tehdit! Benim toplum anlayışıma göre hayvan dostlarımızda topluma dahil! Huzuru bozanı, yaşam hakkını elinden alanı ya bir daha salmayın, dışarıyı göremesin ya da gebertin gitsin!

TÜM YORUMLARI OKU (85)