Nereden Nereye! Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a Transfer Olmasına Gelen Tepkiler

Dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu. Kariyerini Suudi Arabistan'da devam etme alan Ronaldo'nun bu kararı ise sevenlerinin birçoğunu üzdü. İşte Ronaldo'nun transferine gelen tepkiler.

Cristiano Ronaldo, Manchester United'ta teknik direktör Erik Ten Haag ile anlaşamayınca kadro dışı kalmış, gözler ise 2022 Dünya Kupası'ndaki performansına çevrilmişti.

Fakat Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Santos da, Ronaldo'ya istenilen şansı tanımamış, eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Ronaldo için büyük hayallerle başlayan turnuva, kendisi için kısa sürmüştü. Fas, çeyrek finalde Portekiz'i 1-0 mağlup etmeyi başarmış, Ronaldo kupaya erken veda etmişti.

Dünya Kupası'ndan sonra Portekizli yıldız hakkında birçok transfer dedikodusu çıkarken herkes merakla beklediği resmi açıklama, dün akşam saatlerinde geldi.

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferin resmi olarak açıklanmasından sonra Ronaldo'nun bu tercihi, sevenlerini üzdü. İşte Ronaldo'nun Al-Nassr transferi gelen tepkiler.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi Çekebilir

Cristiano Ronaldo, Transferin Ardından İlk Kez Konuştu! Neden Al-Nassr'ı Tercih Etti?

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
31.12.2022

fulbolculara anlam yüklemek sizin mallığınız adam parasına bakar denyolar. sizin hayranlığınız adama yat kat aldırmıyor

31.12.2022

Ulan Ronaldo Arap takımında da Messi İspanya takımında mı? O da Arabın finanse etti ve adam ettiği bir takımda. Dünya kupasını kaldırırken üstüne giydirdikleri o imam cübbesini ona kim ve neden giyirdi? Messi o cübbeyi giymeye neden razı oldu? bi düşünün bakalım...😉

31.12.2022

yav adamın paraya ihtiyacı felan yok amk adam istediği takıma gider istediği takımda oynar yok ronaldo bitmiş felan adam gelmiş 38 yaşına yaşadığı bir takım olaylar da çöküntü yapmış adama bırakında kafasını toparlasın adam arabistana gidince dünyanın en iyi 2 futbolcusundan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama bazı kör cahiller anlamaz onu ki görüyoruz ki doluşmuşlar.

TÜM YORUMLARI OKU (17)