Neon Kilotlu Çorabıyla Cennet Mahallesinden Fırlayan Bianca Censori ve Kanye West Gezerken Görüntülendi

Kanye West ve Bianca Censori çiftinin namını duymayan varsa eğer iki kelimeyle sizin için özetleyelim: 'çılgın' ve 'olaylı'. Ünlü rapçi ve müzik yapımcısı Kanye West, müzik dünyasındaki başarısıyla ve Bianca Censori de mimar ve model olması dışında cüretkar tarzıyla tanınıyor. Geçtiğimiz gün Bianca, bir türlü alışamadığımız kıyafetleriyle, eşi Kanye ile gezinirken görüntülendi.👇

Belki biliyorsunuzdur, bir süredir ortada Bianca'yı Kanye'nin zorla açık seçik giydirdiği iddiası dolanıyor. Evlendiklerinden beri Kanye'nin onu kısıtladığına ve zorla giydirdiğini düşünen çok.

Hatta bu iddiaların pik noktasına ulaştığı zamanlarda, bir muhabir Kanye'ye "bazılarının Bianca'yı kontrol ettiğini düşündüğünü" söyleyerek sorular sormaya başladı ve Kanye, kadının elinden telefonunu alıp bir nevi delirmişti.

Bir ara, Bianca'nın mafya babası Leo Censori'nin kızının "değersiz gösteren" kıyafetleri hakkında Kanye ile görüşmeye gideceği söylentileri de dolanıyordu.

Ancak gelin görün ki Bianca tarzını değiştirmekte pek de niyetli görünmüyor. Geçtiğimiz gün Kanye ile gezintidelerdi.

Öncesinde erken saatlerde, bir iş toplantısı için Beverly Hills'teki bir binanın önünde, siyah topuklu ayakkabı, neon yeşili bir külotlu çorap ve açık bej straplez bir crop üst kombiniyle görüntülendi. Cennet Mahallesi 2024'te çekilseydi, net Bianca'ya başrol teklifi gelirdi.

Binaya girerlerken Kanye abimiz, Bianca'nın külotlu çorabının bel lastiğiyle oynadı durdu. Kanye'nin sevgi dilinin tuhaflığı şaka mı?

Arkadaşlar üzüm üzüme baka baka kararır diye boşu boşuna dememişler. Bianca totosunu sergilerken yalnız kalmasın diye Kanye de toto show yapmış. Seninle şöyle...

Çiftin onca linçlenmeye rağmen bu kadar eğlenmesi aşırı pozitif bir detay değil mi sizce de? Çok mutlu görünüyorlar.

Bu tatlılıklar bir yana, Bianca'nın aniden değişen tarzı sadece onun sevenlerini değil yakınlarını da etkilediği söyleniyor. Bu yüzden Bianca'nın ailesinin ve arkadaşlarının endişeleri devam ediyor.

Bazı kaynaklar, Kanye'nin Censori'yi ailesinden uzaklaştıracağından korktuğunu iddia ediyor. Bazıları da Kanye'nin aşk ve kontrol kelimelerini karıştırdığını düşünüyor.

Bu iş toplantısının ardından bir şeyler atıştırmaya giderken Kanye ve Bianca'yı hayranları durdurdu ve şöyle tatlı anlar ortaya çıktı.

Hayranlarıyla selamlaştıktan sonra neşeli bir şekilde biraz yürüdüler ve ardından oradan ayrıldılar.

Biraz da bu neşeli çiftimize gelen yorumlara bakalım...

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ariana Grande'nin Dalton Gomez'le Yaptığı Yıldırım Nikahı Kıvamındaki Evliliği Resmi Olarak Son Buldu
Drake'in Cömert Hediyelerine Doyum Olmuyor! Rapçi Hamile Bir Hayranına Yüklü Miktarda Para Vereceğini Söyledi
Kayıp Prenses Kate Middleton'ın Başına Bir Şey Gelirse Annesinin Üzüleceğini Söyleyen Kıza Komik Tepkiler
Seul'den Sonra Rotayı Tokyo'ya Çeviren Serenay Sarıkaya'nın Asya'ya Nam Salan Güzelliği!

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
19.03.2024

kendini akilli entellektuel zannedenler bunlarin pesinde fakat bilmiyorlar ki bunlar ruh hastasi birer kronolojik vaka. gercek huzur Allah C.C son dini islamdadir. Islamda kisilere bakarak yasanmaz.

21.03.2024

Evet biliyoruz, bakarak yaşanmıyor İslam'da, önce tecavüz edilip sonra öldürülmesi gerek. Akıllı, entelektüel kimse bunların peşinde değil merak etme. Entelektüelin anlamını öğrenirsen belki kelimeyi doğru yazmayı, ona buna bok atmamayı da öğrenirsin. Dinin de diyo ya öyle, yoksa okumadın mı?

19.03.2024

yaşayacagınız ilişkiyi sikeyim kanye deli götveren

19.03.2024

Deli gibi bişey oldu buda iyice amk

TÜM YORUMLARI OKU (21)