Nelerde Nelerde Oynamış: Camdaki Kız'ın Muzafferi Enis Arıkan'ın Bu Hallerini Liseliler Hatırlamaz!

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranlara damga vuran 'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği Muzo karakteriyle izleyicilerin gönüllerinde taht kurmuş olan Enis Arıkan, daha önce de birçok yapımda yer aldı. Sosyal medyada da oldukça aktif olan Arıkan, ünlüler dünyasının 'dostane' ismi olarak biliniyor ve sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanıyor. Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimlerle yakın arkadaş olması nedeniyle de hakkında birçok şey merak ediliyor. İşte Enis Arıkan'ın bu zamana kadar rol aldığı yapımlar...

Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde adım attı.

O zamanlar ödüllü bir oyuncuydu! Garaj isimli oyunda canlandırdığı Orkide karakteri ona Sadri Alışık En Başarılı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandırdı.

Ardından birçok reklam filminde de rol aldı.

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği Tony karakteriyle kitlelere ismini duyurdu.

Moda sektörüne hayat vermiş; alışverişe, lükse, dedikoduya ve ünlülerle vakit geçirmeye bayılan Tony, hem entrika dolu hem de esprili karakteriyle Özpamuk Tekstil'in adeta baş tacıydı. Arıkan'ın canlandırdığı bu karakter onu kariyer basamaklarında hızla ilerletti

Onun bu halleri çoktan unutuldu!

Onu televizyonlarda ilk kez Alişan'ın 'erkekliğin kitabını yazdığı' Aynalı Tahir dizisinde görmüştük. Tabii o zaman, adından bu kadar söz ettireceğini bilmiyorduk.

Bu dizinin ardından; Gülerken Ağladık, Zilyoner, Hırsız, Yıldızların Altında, Çekirdek Aile, Gurbet Kadını, Gizli Dünyalar, Kadın İsterse, Kurtlar Vadisi Pusu, Yerden Yüksek, Hayat Ağacı gibi dizilerde rol aldı.

Hayat verdiği Cüneyt karakteriyle kendini tanıtmaya başladığı Genco dizisinde rol arkadaşı olan Hazal Kaya ile verdiği bu pozu hala çok konuşuluyor..

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Muzo ile gönüllerde taht kurdu!

Odasından hiç çıkmayan ve tüm aile fertlerinin, fikirlerine önem verdiği Muzaffer (Muzo) karakterine Enis Arıkan hayat veriyor. Muzo karakteri, doğuştan gelen bazı sağlık problemleri nedeniyle ağır tedaviler geçirmiş ve zor bir hayat yaşamış olsa da çok zeki ve yetenekli bir mimar. İnsanlardan uzak duran ve içine kapanık olan Muzo, ailenin, özellikle de babası Rafet Koroğlu'nun fikirlerine saygı duyduğu yegane kişi.

Televizyon ekranlarında gösterdiği başarıyı beyaz perdeye de yansıttı!

Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Rüya, Küçük Ortak, Görevimiz Tatil, Kaç Kaçabilirsen gibi filmlerde rol aldı.

Sunuculuğuyla da beğenileri topladı!

Daha önce Fox TV'de yayınlanan Benimle Söyle isimli programdaki keyifli sunumuyla izleyicilerin beğenisini toplayan Arıkan, şimdilerde Acun Ilıcalı'ya ait olan Exxen platformunda bir talk show sunuyor.

Bunlara da bakabilirsin.

Gönlümüzün En Güzel Yerine Taht Kuran Sempatik Yakışıklı ve Başarılı Oyuncu Enis Arıkan
Enis Arıkan'ın Tatlı mı Tatlı Annesi Selma Teyze'nin Tam Bir Instagram Trolü Olduğunu Gösteren Paylaşımları
İzleyeni Gerim Gerim Geren Camdaki Kız'da Enis Arıkan'la Hayat Bulan Muzo Karakterinin Gerçek Hayat Hikayesi

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
04.09.2021

Bu adam bana biraz topmuş gibi geliyor, sanırım öyle

aa aa begonvilla hanım lütfen top demeyelim de nonni diyelim

TÜM YORUMLARI OKU (8)