Neler Var Neler! Evli Çiftlerin Boşanması Gerektiklerini Fark Ettikleri Birbirinden Dumur Edici Anlar

1. "Evime başka bir kadın hamile bir şekilde gelip kocamdan olduğunu söylediğinde boşanma zamanımın geldiğini biliyordum. Aldatmayı belki affedebilirdim ama bir bebeği asla..."

2. "5 yıllık birlikteliğimizi yaşadığımız yerde bulunan bekar kadınlara hediye kartı gönderdiğinde bitirmiştim. Hediye kartları karşılığında kadınların çıplak fotoğraflarını alıyormuş."

'Çıplak fotoğraflar için verdiği paralarla faturalarımızı ödemesi gerekiyordu... Kendisinden boşanmak verdiğim en iyi karardı.'

3. "Aylarca hiç yorulmadan uğraştığım bahçemizdeki domateslere bakması için çağırdığımda gelmemişti, boşanma zamanımın geldiğini anladım. Daha sonra kendisinin beni mutlu etmek için hiçbir şey yapmadığını fark ettim. Beni hiçbir şey için tebrik etmemişti bile."

4. "Annemin cenazesi için şehir dışına çıkmıştık ve arabayı kocam kullanmıştı. 2 gün sonra eve erken dönmek istediğini söyledi ve gitti. Daha sonra kendisine araba kiralayıp dönebileceğimi söyledim. Boşanma zamanımın geldiğini o an anlamıştım."

5. "10 yıl boyunca evde çocuklarımıza baktıktan sonra bir iş teklifi aldım, yeni patronum bana maaş olarak yıllık 50 bin doları uygun gördü. Patronumun bu kararını eşimle paylaştım ve bana verdiği cevap 'Değerinin bu kadar fazla olduğunu mu sanıyorsun?' dedi. Kendisinden boşandım ve şu an beni kendisiyle eşit gören biri ile evliyim."

6. "Evliliğimizin 10. yılında taşınma işleriyle uğraştığımız için geçici olarak birbirimizden 1 saat uzaklıkta yaşıyorduk. Çok kötü bir gün geçirmiştim ve kendisini görmek istediğimi söyledim. Bana kakasını yapan bir köpek videosu gönderdi. O an evliliğimizin bitmesi gerektiğini anladım."

7. "Çok iyi bir iş fikrim vardı ve bunu girişimci olan kocamla paylaştım, kendisi fikrimi beğenmedi. Liseden yakın bir arkadaşı tamamen aynı fikri söylediğinde kocam ona 30 bin dolar yatırım yaptı."

8. "Eşimle küçük bir partiye gitmiştik ve ortaya gitmeden önce kimseyle konuşmamam için beni tembihlemişti. Komik olduğumu düşünüyordum ama onu utandırıyormuşum..."

9. "Kızımızı doğurduktan sonra evdeki ilk günümdü, eşim uyuduğumu düşünerek telefonda sevgilisiyle konuşuyordu. Sonraki hafta boşandım, yaptığım en iyi şeydi."

10. "Düşük yapmıştım ve kendisinden beni hastaneye götürmesini istedim. Hastaneye götürmek yerine bana 'Ağlama ve normal bir insan gibi davran.' dedi. Acil servise kendim gittim, ertesi gün boşanmak için avukat tuttum."

11. "Kocam bir keresinde bana 'Şişko ve tatlıysan tamam, zayıf ve seksiysen de tamam. Ama şişko ve seksi olmaya çalışırsan çok çirkin olursun.' demişti. Bu salakla 18 yıl birlikteydim. Daha sonra 35 kilo verdim ve kendisinden boşandım."

12. "Oğlum doğduğunda 6 yıldır evliydik. Oğlum erken doğmuştu ve sıkıntılar çekiyorduk bu nedenle acil bir şekilde sezaryen doğum yaptım. Hamilelik sırasında neredeyse hemolizden dolayı ölüyordum ve iyileşip uyandığım zaman bana söylediği ilk sözler 'Babam restorandaymış onun yanına gidiyorum.' olmuştu."

13. "Bana hiç söylemediği bir çocuğu olduğunu öğrendiğimde boşanma zamanımızın geldiğini anlamıştım."

14. "10 yıllık ilişkimizin, bana 10 yıl boyunca hiç hediye almadığını fark ettiğimde bitmesi gerektiğini anlamıştım. Ne yılbaşı ne de doğum günü hediyesi almamıştı, param yok diyordu ancak kendine hep pahalı şeyler alıyordu. "

15. "Evliliğimizin düğün günümüzde bittiğini biliyordum. Düğünümüz başlamıştı ancak kendisi hâlâ gelinliğini giymemişti bile. Kendisi yüzünden düğün neredeyse 2 saat geç başladı. O an bu işin yürümeyeceğini anlamıştım."

16. "9 yıllık evliliğimiz pek iyi gitmiyordu. 2 haftamı babam çok hasta olduğu için yanında geçirdim. Daha sonra babamın öldüğü gün, kocamın eşcinsellerin kullandığı bir online ilişki sitesine üye olduğunu öğrendim. Sakince evden gitmesini söyledim."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İlişkini Gözden Geçirmeli misin?
Sıra Dışı Boşanma Talebi: Uçuş Millerinin Yarısını İstedi
Size Zarar Veren Bir İlişkinin ya da Arkadaşlığın İçinde Olduğunuzu Gösteren Davranışlar

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
09.03.2021

Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın.

09.03.2021

İnsanların hastalıklarında, üzüntülerinde duygusal destek olarak yanlarında sürekli birilerini istemelerini, bunu yapmayanları da eleştirmelerini anlamıyorum. 'hastaydım iyileşince babasının yanına gitti'' diyor bir tanesi mesela, sen hastaydın ama o da hasta olduğun süreçte yanındaydı ve bir rahatlamaya ihtiyacı yok mu?. Bir diğeri annesini kaybetmiş 2 gün sonra kocası gitmiş... Ne yapsaydı? İnsan ilişkisi olunca ya da evlenince kendisine köle aldığını düşünüyor olmalı... Oysa karşısında ki kişinin yaptığı bencillikse kendisinin de yaptığı bencillik aslında.

09.03.2021

kölelik demeyelim de sevgi bunu gerektirir diye düşünmüş olabilirler sayın çaki kardeş.Annesini ve babasını kaybetmiş biri olarak yüreği yanan birinin yanında sevdiği kişiyi görüp ondan destek alması öyle huzur verici ki.Çok yakınını kaybettin mi bilmiyorum ama kişi elini tutacak birini arıyor.Eğer o kişi senin bu acını görmeyip yanından uzaklaşıyorsa ne bileyim sevgi böyle olamaz gibi

09.03.2021

#8 çok ayıp.

kendisi komik olduğunu düşünüyorsa hakikaten komik değildir bence de. utananı anlıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (7)