Nehir'e Hayat Verecek Olan Sera Kutlubey İnci Taneleri'nde İlk Kez Görüldü!

Her Perşembe izleyicilerle buluşan ve karakterleri, müzikleri ile büyük ilgi gören "İnci Taneleri" adlı televizyon dizisi, sosyal medyanın da sıkça gündemine geliyor.

Özellikle dizinin Azem karakterini canlandıran ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın performansı büyük beğeni toplarken, "Nehir" karakterine kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu.

Bu merak edilen sorunun yanıtı sonunda geldi. "Zalim İstanbul" adlı dizi ile adından söz ettiren ve daha sonra İyilik projesi ile yıldızı parlayan Sera Kutlubey, "İnci Taneleri" dizisinde Nehir karakterini canlandıracak.

Bu gelişme, dizinin hayranları arasında heyecan yarattı. Sera Kutlubey'in, Nehir karakterine nasıl bir yorum getireceği ve bu karakterin hikayesinin nasıl şekilleneceği ise şimdiden merakla beklenirken ilk sahne geldi bile!

İşte o anlar:

İlginizi çekebilir:

İnci Taneleri'nde Azem'in Kızı 'Nehir'e Hayat Verecek Oyuncu Belli Oldu!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Gece 03:57’de 2 Nisan Boykotu Açıklaması
Aybüke Pusat'ın Boykot Çağrısının Ardından Teşkilat'ın Kadrosundan Çıkarılmasına Ünlülerden Gelen Tepkiler
Boykot Çağrısı Yapan Oyuncu Berna Laçin'in X Hesabı Kapatıldı