Nefesler Tutulsun! Jennifer Lopez ve Shakira İkilisi Super Bowl İle 2020'yi Sallamaya Geliyor

JLo, Instagram'da yaptığı duyurudan sonra Twitter'da da Shakira'yı paylaşarak yürekleri hop hop ettirdi.

twitter.com

Fotoğrafta Shakira'nın suratı yok ancak Shakira olduğunu anlayabiliyoruz...

Shakira durur mu? O da JLo'nun yarım fotoğrafını koyarak duyurusunu yaptı tabii!

Shakira paylaştığı Jennifer Lopez fotoğrafının altına da "Hazırlan 🌎 02.02.20" yazarak iple çekeceğimiz bir tarihe parmak basmış oldu.

Tabii, bu ikiliyi yan yana gören insanların sevinçten evde taklalar attı demek yanlış olmaz!

Bu haber Twitter'da coşkuyla kutlandı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Anlık böyleyiz 😂

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Büyük bir merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz 2020'yi bakalım neler olacak!

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
27.09.2019

Shakira'yı tebrik ediyorum! Jlo'yu nasıl affetti hala inanmış değilim. Jlo'nun Shakira'ya yaptığını Mekkeli müşrikler Müslümanlar'a yapmadı. Hips Don't Lie şarkısının satışı Jlo'nun albüm satışlarından fazla olduğu için kıskançlık yapıyordu. Jlo Dünya Kupası açılışında sahnedeyken tüm Brezilyalılar 2 metre büyüklüğündeki Shakira maketini açıp hep birlikte Waka Waka söylemişlerdi. Jlo da kuliste Shakira'nın taklidini yapmıştı dalga amaçlı. Bunun üzerine FIFA ilk defa Dünya kupasında 2. bir resmi şarkı yaptı ve Shakira'ya teklif götürdü. Sonra şarkı satış, beğeni, izlenme olarak Jlo'nun şarkısını geçince Twitter'dan Shakira'yı takipten çıkardı. FIFA bu sefer Shakira'ya kapanış teklifi götürdü çünkü Brezilyalılar Twitter'da Shakira'yı istiyoruz diye etiket açtılar. Shakira kapanışa çıkınca bu sefer Jlo "Shakira playbackçi" gibi şeyler söyledi.

29.09.2019

yazdıklarının hiçbir doğruluk payı yok, olayları kendine göre yorumlayıp sallamışsın. Bu tarz şeyler olacak ve magazin gündemi bilmeyecek mi yani, kadınların sabah kahvaltı da ne yedikleri bile haber yapılıyor. Ah bu Ucuz fanların yazıp çizdikleri hikayeler... iki kadının da işi gücü yok bunlarla mı uğraştıklarını düşünüyorsun, sevinmen gerekirken şu yazdıklarına bak iki fan grubunu da birbirine düşürme devri bitmedi mi kaç yaşındasın sen 10 falan mı ? Burda iki efsane kadından bahsediyoruz ben yıllardır shakira fanıyım ve asla sen gibi düşünmüyorum, Jennifer Lopez kendi kategorisinde hem ilk hem de tek, Shakira'nın tarzı zaten taklit edilemez, ortaya arabic, hip hop ve latin karışık çok güzel bir şov çıkacak. Bırakın artık bu ezik hareketleri, destek olmak yerine köstek olmak buna denir.

27.09.2019

Asıl büyük rock ve metal grupları Super Bowl'a yakışır (Guns n Roses, Metallica, Aerosmith..) ama maalesef halftime show daha çok genellikle amerikan futboluyla ilgilenmeyen kesim de super bowlu izlesin diye konulmuş bir etkinlik (kadınlar ve eşcinsel erkekler) ve bu yüzden genelde pop ikonları sahne alıyor. Büyük rock gruplarını bu tarz bir etkinlikte yakın zamanda göremeyeceğimiz üzücü...

27.09.2019

Genelleme yapıyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın

27.09.2019

Harika.

TÜM YORUMLARI OKU (11)