Nefes Kesen Maçta Puanlar Paylaşıldı! Göztepe-Fenerbahçe Maçında Yaşananlar ve Tepkiler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe'yle deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Bu sezon 17 puan kaybının 12'sini deplasmanda yaşayan sarı-lacivertliler, dış sahada 7 maçta 2 galibiyet alabildi. Ev sahibinin ise, yenilmezlik serisi dört maça çıktı.

Süper Lig’de son 3 haftadır kaybetmeyen Göztepe, 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’yi konuk etti.

İki takım sahaya bu 11'lerle çıktılar:

7. dakikada Göztepe'nin sol kanattan kullandığı korner sonrası top ceza sahası dışına uzaklaştırılırken ceza sahası ön çizgisi üzerinden Castro'nun yaptığı vuruş, direğe çarpıp ağlara giderek Göztepe'yi 1-0 öne geçirdi.

44. dakikada Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı kornerde Emre'nin ortasına harika yükselen Serdar Aziz'in kafa vuruşu, Sarı-Lacivertliler'e eşitliği getirdi: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

56. dakikada Göztepe'de Soner, Luiz Gustavo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. VAR incelemesi sonrası penaltı kararı verildi.

57. dakikada Göztepe'de Alpaslan'ın kullandığı penaltıyı kaleci Altay kurtardı.

Altay, kurtardığı penaltı sonrası oyunu eliyle başlattı. Kruse savunmanın arkasına pasını atarken Garry Rodrigues, karşı karşıya durumda yaptığı vuruş ağlara giderken Moses son anda dokunarak golü attı.

Fakat gol sonrası VAR incelemesine giden Abdulkadir Bitigen, penaltıda Altay'ın öne çıktığını belirterek vuruşu tekrarlatma kararı aldı. 63. dakikada Alpaslan Öztürk, bu kez kullandığı penaltıda topu ağlarla buluşturmayı başardı: 2-1.

68. dakikada sol kanattan yapılan ortada Vedat Muriç'in kafayla indirdiği topta Garry Rodrigues topu ağlara yollayan isim oldu: 2-2.

90+1. dakikada tehlikeli gelişen Göztepe atağında Halil Akbunar'ı faul ile durduran Luiz Gustavo, ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

9 dakikalık uzatmada da gol olmayınca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçeli Max Kruse, Göztepe karşısında toplam 18 top kaybı yaptı.

futbolverileri

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
01.12.2019

İçeriğe boş beleş Falcao geyiği koyacağına geçen hafta Fenerbahçe'nin kaçırdığı penaltıda aynı durum varken tekrarlanmamasını eleştiren bir gönderi koyaydın keşke..

Pasif Kullanıcı
30.11.2019

yaaa bi siktirin gidin ağlak yawşaklar....atiba sırf çizgiye bastı diye kırmızı ile atıldı o zamanlar aaa hakem haklı diyip duruyordunuz eee noldu hakem haklı amk...

30.11.2019

Tarafsız olsam zevkle izleyip tadını çıkaracağım bir maçtı. Süper ligde kolay kolay böyle güzel maçlar olmuyor. Fakat Fenerbahçe'li olduğum için zevkle izleyemedim tabi ki. Geçen hafta Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı da tekrar edilse tıpkı bu maçtaki gibi, o zaman iki takımın da gösterdiği mücadele konuşulurdu. Ama bir penaltı tekrarı kararı ve iptal edilen gol güzel maçın önüne geçti. Tabii tekrar kararı doğru fakat Fenerbahçe de isyan etmekte haklı. Geçen hafta da verseniz aynı tekrarı bu pozisyon bu maçın önüne geçmezdi. Ekstradan Fenerbahçe bu performansla şampiyon olamaz. Bu ligde şampiyonluğun yolu deplasman maçlarından geçer. Göztepe'ye bile 1 puan veriyorsan hak etmiyorsun demektir şampiyonluğu.

TÜM YORUMLARI OKU (5)