Nefes de Almasınlar mı? AKP Gençlik Kolları Üyesinin Z Kuşağıyla İlgili Yaptığı Paylaşım Sinirlerinizi Bozacak

AKP İzmir Kemalpaşa Gençlik Kolları'nda görevli Fırat Kart Twitter'da yaptığı bir paylaşımla Starbucks'ta kahve içen gençlerin ekmek fiyatına isyan etmesini sorguladı. Bu paylaşımın ardından da birçok kullanıcı Kart'a tepki gösterdi.

Her yeni güne ekonomik sarsıntılarla uyanıyoruz. Bu cebimizi, yaşamımızı esir alan sarsıntılar nedeniyle de birçoğumuz zor günler yaşıyoruz. Maaşlar yetmiyor, cebimizdeki paralar zamlar nedeniyle eriyip bitiyor.

Gençlerimiz de mevcut ekonomik koşullarda kendilerine istedikleri gibi bir hayat kuramıyorlar. Daha lise çağındaki çocuklar sokak röportajlarında isyan ediyorlar. Z kuşağı gezmek, kendilerini geliştirmek, kariyer hedeflerine odaklanmak yerine ülkenin ekonomik koşullarında çırpınıyorlar.

Bu koşullarda da gençlerin sosyalleşmek için yaptığı aktiviteler, aldıkları ürünler de birilerinin gözüne batıyor. AK Parti İzmir Kemalpaşa Gençlik Kolları'nda görevli Fırat Kart da Starbucks'ta kahve içen gençlerin ekmek fiyatına isyan etmesini sorguladı.

Kısa süre sonra da Kart'a tepkiler yükseldi.

Bir kere de çıkıp "Neden?" diye sorgulasanız...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

'Utanmıyor musun?' Ümit Özdağ Halk TV Sunucusu Şule Aydın'ı Sert Sözlerle Hedef Aldı
Yaptıkları Paylaşımlarla Gündem Olan DW Türkçe'nin 'Paylaşımlı Ev Modeli' Haberi Olay Yarattı!
Ne Çektin Be! Türkçe Yerine Arapça Tabelaların Yer Aldığı Uzungöl'ün Vahim Durumu Tepki Çekti

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
06.07.2022

Starbucksta kahve içmek lüks. Ama bunların iftar eğlencesine gömdükleri 140bin TL'lik fatura lüks değil öyle mi? En azından gençler sosyalleşmek için kahve içiyor sizler gibi kokain çekmiyor.

08.07.2022

Şimdi z kuşağına sallıyorlar fakat z kuşağı dedikleri gurup 2015te sonlandı. Hiç düşünmüyorlar bunlar bizim gelecek seçmenimiz. Biz bu çocukların hayatlarını mahvettik bunlar bize sandıkta neler yapmaz demiyorlar. Ya kendi seçmen ağırlığını oluşturan x kuşağının ölmeyeceğini sanıyorlar yada sınırdan getirdiklerine dağıttıkları vatandaşlıkla oyumuzu koruruz diyorlar. Ben böyle yüzsüzlük görmedim. Ülkenin geleceği olan gençlere 4 tlye kuru ekmek yedirip bir kahve içmeyi çok gören bu zihniyet inşallah son kez başımızda olup son konuşmaları olacak bunlar

Pasif Kullanıcı
06.07.2022

Yav kardeşim ekmekle kahve bir mi akıl var mantık var. Ekmek temel ihtiyaçtır, kahve ise şuan Lux hale geldi, tartışmamız gereken konu bu zaten, gençler 50 lirayı niye kahveye veriyor demek yerine ulan bu siktimin kahvesi niye bizim ulkemizde 50 lira diye sorguladiginiz gün düzeleceğiz.

06.07.2022

27 bin lira maaş alanlar işçiye 5500 lira yeter diye isyan ediyor

TÜM YORUMLARI OKU (21)