Neden Rüya Gördüğümüzle İlgili Ortaya İlginç Bir Teori Atan Kullanıcının Söyledikleri Beyninizi Yakacak

Bilim kurgu yazarı Tevfik Uyar, ortaya çok ilginç bir teori attı. 'Acaba mı?' demeden duramayacağınız bu teori, 'Rüya görmemizin nedeni Dünya'nın kendi ekseni etrafında dönüşü olabilir mi?' sorusundan hareketle ortaya çıkmış. Hadi gelin detaylara bakalım.

Rüya görmemizin sebebini irdeleyen Tevfik Uyar, ortaya adeta beyin yakan bir teori attı. Hazırladığı tweet dizisinin sonunda "Acaba mı?" diye sormadan duramayacaksınız. 😅

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Kaynak için buraya tık.

Tevfik Uyar'ın teorisine farklı açıdan yaklaşanlar da oldu 👇

👇

👇

👇

Buyrun yorumlara. 👇

Bu içerik de ilginizi çeker sanki 🙃

Rüyalara Dair Duyacağınız Bu Garip Detaylardan Sonra Birkaç Gün Uykuya Dalamayacaksınız!

Popüler İçerikler

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR
21.07.2021

Tevfik Uyar’ın bahsettiği teori aşırı mantıklı ama teoriye farklı açıdan yaklaşanlar aşırı mantıksız. 1- gerçek hayatta karşılaştığım ve Aaa ben rüyamda gördüm ve bu sorunu halledebilirim dediğim bir durumu hiç yaşamadım. Ailecek arkadaşımın evinde kalıyoruz ve Cumhurbaşkanı da yan dairemizde kalıyor gibi saçma şeyler işte. 2- rüyada duyma dokunma hissi de var diyen arkadaş rüyasında silahla yaralandığını görse sabah kendini kanlar içinde bulması lazım. Yada rüyasında yüksek sese maruz kalıp gerçek hayatta kulak zarı patlayan var mı acaba. 3- Freud rüyalar yaşadıklarımızla bağlantılıdır diyorsa bu teori "hayır bağlantılı değildir" demiyor ki. Beynimiz görme alanını korumak için birşeyler izletecek ama bunun için özgün bir senaryo yazmasını beklemek saçma olur. Büyük ihtimalle onu en çok etkileyen şeylerle ilgili karma ve sıfır kurguyla bir film yapıyor. Amaç görmeyi etkin tutmak ve hafızada ne varsa onu göstermek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ