Neden Herkesin Evcil Hayvan Sahibi Olamayacağını Konuşuyoruz: Demet Hayran ile Pati Talk

Evcil hayvan sahibi olmak sanıldığı kadar kolay bir şey değil. Bunun farkında olan Demet Hayran, her hafta yaptığı talk show programlarıyla bu farkındalığı diğer insanlara da katmaya çalışıyor.

İlk olarak neden herkesin evcil dost sahibi olmaması gerektiği sorusunun cevabıyla başlayalım...

Çünkü barınak ve besleme ziyaretleri sırasında hayvanların ne kadar kötü şartlar altında oralarda bulundukları kolayca görülebilir. Ve orada bulunmalarının sebebi, insanların bilinçsiz bir şekilde evcil hayvan sahibi olmaları.

Evcil dostlar sahiplenmeden önce üç sorunun cevabının verilmesi gerekiyor: Paran ve zamanın var mı? Sahipleneceğin ırkın özelliklerini biliyor musun?

Tüm bu sorulara tam bir şekilde cevap verilemediği sürece bir evcil dostu sahiplenmemek gerekiyor. Öbür türlü bir hayvanı kurtarmış değil, ona kötülük etmiş oluyorsunuz.

Çok tüy döküyor, çok ses çıkarıyor, çok yaramazlık yapıyor, çok vaktimi alıyor... Bunların hiçbiri bir bahane değil!

Sahiplenmeden önce detaylı bir araştırma yaparak aslında tüm bu soruların cevaplarına kolaylıkla ulaşabilir ve buna göre hareket edebilirsiniz. Demet Hayran'ın amacı da tam olarak bu farkındalığı sağlamak!

Demet Hayran, yaptığı programlar ile patili dostlarımızın sesi olmaya, farkındalık sağlayarak her ırkın herkese uygun olmadığını göstermeye çalışıyor.

Talk showlarında gelen konuklara 'Sen olsan senin evcil dostun olur muydun?' sorusunu sorarak düşünmelerini sağlıyor. Çünkü kabul edelim, birçoğumuz bu farkındalığa sahip değiliz.

Her hafta farklı mekanlarda Demet Hayran ile Pati Talk isimli talk show programı yapıyor, YouTube kanallarında ise sokak röportajları yayınlıyorlar.

Demet Hayran'ın talk show programları hakkında daha fazla bilgi almak için buraya, talk show programı ve sokak röportajları için de buraya tıklayabilirsiniz!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
21.10.2022

Yani merak edip iki videosunu izledim, ne ne dediği anlaşılıyor ne de anlamsız hareketleri, anladığım kadarıyla stand-up şov yapıyor ama küfürle komik olunmuyor arkada gülen salaklar gaz verdikçe coşuyor abla... soytarıdan başka bir şey değil...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ