Neden Herkes Atanmak İstiyor? Özel Sektörde Çalışan Öğretmenler Yaşadıkları Zorlukları Anlattı

Öğretmen adaylarının atama beklerken karşılaştıkları zorluklar hepimizin malumu. Bu hem adayları hem de eğitim sistemimizi doğrudan etkileyen bir durum. Atama sürecindeki belirsizlikler, adayların motivasyonunu düşürürken, aynı zamanda onların profesyonel gelişimlerini de olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu durum, eğitim kalitesini de dolaylı yoldan etkiliyor.

Özek okullarda öğretmenlik yapan iki öğretmen yaşadıkları zorlukları anlattı.

Öğretmenlerden biri öğle yemeğini ayakta yemek zorunda kaldığını söylerken, diğeri ise öğretmenlerin bu süreçte kendilerini geliştirecek fırsatlar bulamadığına dikkat çekti.

İşte o video;

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Emrah Safa Gürkan Öğretmenlere 'Yatıyorlar' Diyenlere Tepki Gösterdi: "Bu Toplum Asgari Ücretle Yaşar''

👇

İzmir'de ve Miami'de Hemen Hemen Aynı Fiyata Satılan İki Evin Karşılaştırıldığı Video Sinir Bozdu

👇

Yurt Dışından Ülkemize Gelen Bir Gurbetçi Parasının Saat Saat Değişimini Paylaştı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
21.09.2024

Özelde çalışırken (dershanede) günde 11-12 sa derse girdiğimi hatırlıyorum. İki ders arası boşluk varsa ona da birebir koyuyorlardı. Soru çözmekten eve gelince başım zonkluyordu çenem ağrıyordu. Aldığım para da asgari ücrete yakın birşeydi. Çok şükür kurtuldum.

21.09.2024

2.5 yıl özel bir anaokulunda çalıştım.Okul sahibi velilere para makinesi gözüyle baktığı için tek kelime etmezdi.En geç 18.30 da biten nöbetimize rağmen 20.00’ye kadar öğrencinin uyuya kalan velisinin gelmesini beklerdik hemde ramazan günü.Hafta sonu patronun keyfi işlerine de gelir-çocuğunun doğum günü gibi-akrabalarına servis falan yapardık.Hatta bir keresinde yine böyle bir hafta sonu saçmalığı için bir iki saat erken çıkmak istedim çünkü ertesi gün kendi söz merasim olacak ve annem babam yaşlı olduğu için onlara yardım etmem gerekiyordu.Patronum da başka gün mü bulamadın? Diyerek kızmıştı.O zamanlar asgari ücret 2500 bize verdiği para en fazla 1250ydi.Say say bitmez de daha saçmalıkları neyse.Özel okul diye birşey olmamalı asla

21.09.2024

Bekarken ve gebcken sadece 2 yil katlanabildim ki calistigim kolej kurimsaldi digerlerine gore sartlari ve maasi daha iyiydi. Cumartedi de calisiyorsunuz somestr ve ara tatilde de okuldasiniz surekli egitim seminer etkinlik vb... maalesef hic kiymetiniz yok velinin bir lafiyla verdiginiz onca emek yok sayilip isten cikarilabiliyorsunuz tam kölelik sistemi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ