Neden? Deprem Yardımları Organize Edilirken Twitter'ın Kısıtlanmasına Tepkiler Yağıyor

Tüm Türkiye deprem bölgesine yardım ulaştırmaya çalışırken Twitter'a erişim kısıtlandı. Yardımlarının çoğunun Twitter üzerinden organize eden insanlar bu kısıtlamayla ilgili tepkilerini gösteriyorlar.

Ülke olarak Kahramanmaraş depremine odaklanmış durumdayız. İnsanlar canla başla hasar gören yerlere ulaşıp enkazdan insanları çıkartmaya çalışıyor.

Depremin olduğu ilk günden beri sosyal medya ve özellikle Twitter, yardım çağrılarının paylaşıldığı en önemli alan oldu. Ancak Twitter'a erişim az evvel kısıtlandı.

İnsanlar Twitter üzerinden organize olurken bu kısıtlamaya tepki gösterdiler. Şu an çoğu kişi Twitter'a VPN üzerinden erişiyor.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR
08.02.2023

Bir kişi bile bu kısıtlama nedeniyle vefat ederse,bir kişi bile hasretle beklediği yardıma bu kısıtlama nedeniyle kavusamiyorsa iki eli bu kararı alanların boynuna olsun. Yeter artık yeter bu keyfi kararlarınız...

08.02.2023

onun umrunda değil ki hiç kimse onun umrunda değil, değiliz .Her zaman böyle olmadı kendi pisliklerini örtbas etmek için böyle yapmadılar .Asıl ölmesi gerekenler onlarken , masum anne ve baba , melek diyebileceğimiz bebeklerimiz ölüyor.inanin kimse onların umrunda değil.

08.02.2023

Vay kanı bozuk şerefsizler. Enkaz altındaki yakınları ve depremzedeler için bütün ülke twitter üzerinden haberleşiyordu, siyasi çıkarlarınız uğruna bu insanların ölümüne bile isteye siz sebep oldunuz şu anda. Beter olun.

08.02.2023

Milyon kere yazıklar olsun, Allah belanızı versin tabi varsa

TÜM YORUMLARI OKU (26)