Neden Bekarsın?

Bekarlık sultanlık olduğu için mi bekarsın, yoksa evlenmek çok maliyetli olduğu için mi? Bazılarımız boynuzlanıp vazgeçtik evlilikten, ama acaba nikahta keramet var mıdır?

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.02.2018

Neden bekarım? 19 yaşında bir kızım.Daha ilerde kariyer sahibi bir kadın olacağım.Sonrasında sadık sevgili bir eş,son olarakta evlatlarıma sevgiyi sınırsız bir şekilde verecek ve onları sonuna kadar koruyacak bir Anne olacağım..Yani zaman geçiyorsa o anlarda gelmesini bilir.)

27.02.2018

Kolay gelsin seni alacak adama (:

28.02.2018

evlenme teklifi bir kac kez aldim ama karsimda ki adamlara guvenmedim , iyi ki de guvenmemisim suan cocuklu bir bekar anne olurdum .

Pasif Kullanıcı
27.02.2018

Sekse ulaşmak erkekler için artık çok kolaylaştı. Eskiden öyle değildi mesela. Bi kızla görüldün mü artık onunla evlenmek zorundaydın. Yoksa seni vururlardı. Bi de o kızın toplum içindeki konumu tehlikeye girerdi. Şimdi evlenmeden de düzenli bi seks hayatı yaşar, kafana esti mi ayrılırsın. Ekstra sorumluluğu kimse yüklenmek istemez. Kadınların tek evlilik amacı da çocuktur. Hoş onu neden isterler, ne yapacaklardır, çocukları olunca ne olacaktır hiç anlamam. Bunlar beni aşar. Ama seks üzerine kurulu bi düzenin yine seks üzerinden yıkılması kaçınılmazdır. Bu yüzden insanlar bekardır. Daha da çok bekar kalacaklardır.

TÜM YORUMLARI OKU (26)