Hazine Ve Maliye Bakanı Nebati’nin Yeğeni Seyyid Mahmut Nebati'ye THY'de Yeni Görev: İkram Başkanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

THY tarafından duyuruda şöyle denildi:

“Değerli çalışma arkadaşlarımız, İcra Komitesinin aldığı atama kararını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Sn. Seyyid Mahmut Nebati’nin İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atanmasına karar verilmiştir. Yeni görevlendirmenin ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz”

Sosyal medyada atamaya yönelik "liyakat" eleştirileri yapıldı...

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
20.07.2022

artık böyle şeylerin haber değeri yok ya. Artık asıl haber, liyakatlı-hakeden birinin bir makama gelmesi.

21.07.2022

Liyakat olsaydı Binali beyin oğlu olurdu.

20.07.2022

Tanıdıklarını bir yerlere atama olayına iktidarlarının 3 senesinde başladılar. Yani 2005'te. Yani 17 yıl önce. Gençler hatırlamaz. O zamanki Türkiye'de bu tarz atamalar çok tepki çekiyordu. Tanıdığını bir kuruma atayan siyasiler televizyonlarda ve gazetelerde eleştirilirdi, yerin dibine sokulurdu. Bu tür bir olay ortaya çıkınca kendi partisinin lideri bile çıkıp "arkadaşımız yanlış yapmış. Gerekeni yapacağız" derdi. Sonunda da o siyasi istifa etmek zorunda kalırdı. Şaka yapmıyorum. Türkiye böyle bir ülkeydi. Televizyonlarda "yaptığınız etik değil derhal istifa etmelisiniz" diye bağıran haber spikerleri hala gözümün önünde. Şimdi haber bile olmuyor.

21.07.2022

90'larda siyasilerin bu tarz kıyak atamalarına karşı çıkan haber spikerleri hatırlıyorum. Bu hükumette dediğiniz yıllarda belki biraz daha cılız olsa da yine laf edenleri hatırlıyorum.. O haber spikerleri hala bir yerlerdeler ama farklı şekilde biri kızları ile memelerini açar, öbürü kayıp, diğerinin kaseti çıktı vs. Fakat hiç bir siyasinin "kusura bakmayın yea yanlış yapmışız istifa ediyorum" dediğini hatırlamıyorum. Özellikle 2002'den beri hiç hatırlamıyorum. Sizin dediğiniz 2002 sonrası istifalar "şahsım" istemediğinden ya da başka sebeptendir. Bahsettiğiniz gençlerden de değilim. Yaşınızı o kadar da mâtah görmeyin..

20.07.2022

Nebatigiller A.Ş

TÜM YORUMLARI OKU (47)