Nebati'den 'Enflasyona Rağmen Sokağa Çıkabiliyorum' Videosu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yabancı bir ülkenin bakanına 'Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum. Siz yüzde 10’luk enflasyonla sokağa çıkamıyorsunuz' dediğini anlatmış, Nebati'ye tepkiler gelmişti. Bakan Nebati dün İstanbul'da esnaf ve vatandaşlarla buluşarak bir anlamda eleştirilere yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yabancı bir ülkenin bakanıyla aralarında enflasyon hakkında geçen diyaloğu aktarmıştı. Nebati 'Yabancı ülkenin bir bakanıyla sohbet ediyoruz; ‘sizin enflasyon çok yüksek’ dedi ben de doğru dedim. Biz bununla mücadele edeceğiz, bunu çözeceğiz, kararlıyız ama bakın ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum. Siz yüzde 10’luk enflasyonla sokağa çıkamıyorsunuz' demişti. Nebati'nin bu açıklaması sosyal medyada tepki çekmişti.

Bakan Nebati'nin Yabancı Bakanla Diyaloğu Gündem Oldu! İzleyenler "O Da Bizim Ayıbımız Olsun" Dedi

İstanbul'da dün 'Yüz Yüze 100 Gün' programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ardından Ümraniye'de vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Bakan Nebati, o anları Twitter hesabından paylaştı. Bakan Nebati paylaşımında, “İstanbul’daki çalışmalarımızı bitirdikten sonra her zaman olduğu gibi sokağa inerek vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir aradayız. Bizim şiarımız milletimizle bir olup ortak akılla siyaseti birlikte yapmaktır' dedi. 

Nebati esnaf ve vatandaşlarla buluşarak bir anlamda gelen eleştirilere yanıt vermiş oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
11.08.2022

utanmaniz yok ki basganim .siz yüzsüz millet aptal olduktan sonra çıplak bile dolassaniz garipsemez kimse .

11.08.2022

insanda biraz utanma olur. tukurseler yagmur mu diyeceksin ne diyeceksin?

11.08.2022

Seçilmiş esnafların yanına gidip de enflasyon yoklaması alan, gövde gösterisi yapan bir bakan. Naptınız Burger King'e, Starbucks'a falan mı gittiniz, hangi esnaf la onlar?

TÜM YORUMLARI OKU (24)