Ne Yapmalı? Seçimlerin Ardından Kemal Kılıçdaroğlu İstifa Etmeli mi Etmemeli mi Tartışması Başladı!

Geride bıraktığımız genel seçimlerin ardından gözler kaybeden aday Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. Sosyal medyada birçok kişi Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini savundu. İstifa etmesini istemeyenler de bu çağrıya karşı çıktı.

Genel seçimlerin 2. turunda seçimi kazanan aday kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47.84 oy olarak seçimi kaybetti. Kemal Kılıçdaroğlu 2. Tur seçimlerinde 25 milyon 432 bin 951 oy aldı.

Bu sonucun ardından da Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen üzgün, kırgın ama bir o kadar da hırslı olan seçmen sosyal medyada istifa çağrısı yaptı.

Birçok kişi Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini dile getirdi fakat diğer yandan da istifa etmesini istemeyenler de bu çağrıya karşı çıktı.

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Washington Post Editöründen Kılıçdaroğlu Yorumu: "Türk Siyasetinde Seks Kasedi Çıkmadıkça Kimse İstifa Etmez!"

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
29.05.2023

sadece KK değil özellikle danışmanlar ve tüm parti üst yönetimi istifa etmeli. hala KK nın kalmasını isteyenler aynı akpliler gibi istikbalini bir kişiye bağlamış chp içinde çürümenin sebebi kişilerdir.

Pasif Kullanıcı
29.05.2023

hala Kılıçdaroğlunu savunuyorlar... ürettiğiniz mazaretler Kılıçdaroğlu'nun başarısız olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? adam zaten inatçı siz de adamı gazlayın ki daha fazla seçim kaybetsin öyle mi? Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye yada ülkeye kazandırdığı bir şey var mı? yoksa niye bu ısrar? #İstifaEt

29.05.2023

CHPye gerekirse biliyorum kızmayın ama tasnif edilmeli görüşündeyim ya 14 seçim kaybedildi yani tam tamıyla CHP tümden değişmeli diye düşünüyorum daha 6 lı ok ilkeliye yakın daha Atatürkçü düşünce Topluluğu oluşmalı insan hakları cart curttan bahsedip teröristleri bile konuşuyorlar böyle yapa yapa oy kaybettiler CHP tümüyle temizlenmeli 2 3 sene yapılanmaya girmeli asla ve asla şimdiki CHP Atatürke yakın değil bunu çocuklar bile anlar yani kardeşim ya yerel seçimlerde Ankarayı İstanbul'u alsan ne fayda hükümeti alamadıktan sonra ülkeyi ve belediyeleri süzgeçleyen parasını kontrol eden hükümet zaten hükümeti almadan bir hiç olduğunu düşünüyorum bir 5 sene gençlik harap oldu geçmiş olsun

29.05.2023

baykal döneminde aşırı kemalist çizgideydi aldığı oy oranı belliydi

TÜM YORUMLARI OKU (19)