La Casa De Papel'in 4. Sezonunda Yer Alan Osman İsmindeki İşkenceci Türk Karakter Tepkilere Neden Oldu

Dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip olan La Casa De Papel'in heyecanla beklediğimiz 4. sezonu geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Kaosun hat safada olduğu hepimizi hop oturtup hop kaldıran bu yeni sezonu da karantina günlerinde izlemekten zevk aldık.

İzleyiciler bu dizide bir Türk karakterin yer almasını da çok istemişti hatta İstanbul ya da Ankara isminde bir karakterin yer alacağı da konuşulmuştu. Tabii hepsi dedikodu çıkmıştı.

Sonunda kullanıcıların bu isteği 4. sezonda gerçekleşti. Fakat Türkiye'deki Netflix kullanıcıları bu durumu pek hoş karşılamadı çünkü dizide oynayan Osman ismindeki Türk karakter bir işkenceciydi.

Hatırlasanız Rio 3. sezonda yakalanmış ve günlerce işkence görmüştü. O işkencecilerden biri de Rio'yu Cezayir'de diri diri gömen Osman.

Haliyle bu kötü karakterin Türk olması izleyicilerin tepkisine yol açtı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

@Brcbkkr

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Osman karakterini de 1991 doğumlu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Oğulcan Güzeller canlandırdı.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
06.04.2020

Sonuç itibari ile bir milletten olmak zorundaydı.🤨🤨 Fransız olsa Türkiye olarak ses çıkarmaz ve Fransızların "kötü" gösterilmesine de birşey demezdik. Burada bir güzelleme yapmaya çalışmıyorum, illa bir milletten olacaktı. İyi iyidir, kötü kötüdür. Dine, dile, ırka bakılmaz. Bence duruma biraz geniş çerçeveden bakalım.

06.04.2020

Peki adının Osman olması?

Türk milleti olarak çok kompleksliyiz. Bugüne kadar dizi ve filmlerde kötüler asyalı, amerikalı, italyan, fransız, alman vb. çeşitli milletlerden oldu, bu sefer Türk olsa ne olur. Kimse bir karakter yüzünden bizi yadırgamaz merak etmeyin.

07.04.2020

heh aradığım yorum

Biz de işkenceyi hiiiii"mç sevmeyen bir milletiz zaten. Hapishanelerimiz güllük gülistanlık, gardiyanlar çok kibar, saygılı... Len gidin işinize... Türkler işkenceci gösterilmişmiş. Adamlar kendi polisinin %90ı alenen işkence ysptigini gösteriyor, İspanya'da takan yok; "efendim, türk karakter işkence yapıyor, olmaz!" Dünya size oturduğu yerle güler lan. Kurgu işkence görüntülerine o kadar tepkiliyseniz, ilk önce kendi ülkemizdeki gerçek işkencelere, trol linçlerine tepki gösterin de adamlığınızı görelim, ondan sonra kurgu karaktere laf vurun.

TÜM YORUMLARI OKU (55)