Ne Susacağız, Ne de Alışacağız! Sosyal Medyanın Gündemi, Bıçaklı Saldırı Sonucunda Yaşamını Yitiren #CerenÖzdemir

Ordu'da evinin önünde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaşamını yitiren Ceren Özdemir'in ardından, sosyal medyada birçok kişi sonu bir türlü gelmek bilmeyen kadın cinayetlerine karşı sesini yükseltti...

20 yaşındaki Ceren Özdemir, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrenciydi...

Henüz ömrünün baharında olan Ceren'in ardından, sosyal medyada bir yas havası ve kadın cinayetlerine yüksek sesle tepki vardı.

Polis, olay yerinden kaçan katilin izini sürüyor.

Evinin Önünde Bıçaklı Saldırıya Uğradı: 20 Yaşındaki Balerin Ceren Özdemir Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
04.12.2019

ŞAŞIYORUM Yunus Emreyi , Taptuk Emreyi, Mevlanayı, Şems-i, Şeh Edepali yı Hacı Bektaşı Veliyi Akşemseddini, Pir Sultanı Veysel Karani yi Aşık Veyseli Boz kırın tezenesi Neşet Ertaşı ve bir çok allah dostu Aşıkları yetiştiren bu Anadolu coğrafyası nasıl olduda bu kadar hak bilmez hukuk bilmez katil saygısız edepsiz bir toplum oldu.

04.12.2019

Doğru diyorsun yanlış yazmışım düzelttim teşekkürler...

04.12.2019

ortadogu aterkil comar kültürü

04.12.2019

Oyle bir alistiriyorlar ki! Toplu halde sesini çıkartmaya çalışsan polis tarafından darp ediliyorsun! Tam tepki vereceksin ağır cezalar gelsin, kadına yönelik şiddete karşı daha caydırıcı mahkumiyetler olsun diye bu sefer toka ile su silah ile gaz atıyorlar üzerine. Türkiye kadın,erkek, cocuk kısaca herkes için boğucu bir hal almaya başladı.

TÜM YORUMLARI OKU (15)