'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Outlander'dan When They See Us'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

Birbirinden sağlam dizi önerilerine yer verdiğimiz listenin bu yenisinde gerilimden aksiyonu, dramdan komediye pek çok türden yapımla karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

Big Sky (2020-)

Özet: Bir kaçırma vakası, olayın peşine düşen dedektifler, çözülememiş sırlar... Big Sky, Montana'da bir adam kaçırma vakasını çözmek için eski bir polisle iş birliği yapan özel dedektiflere odaklanıyor. Özel dedektifler Cassie Dewell ve Cody Hoyt, Montana’da bir yolcunun kaçırdığı iki kızı aramaktadır. Dedektifler bu süreçte, Hoyt’un görüşmediği eşi, eski polis Jenny Hoyt ile güçlerini birleştirir. Araştırma yaptıkça bölgede başka kızların da kaçırıldığını öğrenen ekip, katili bir an önce zamana karşı yarışır.

Oyuncular: Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Dedee Pfeiffer

Yaratıcı: David E. Kelley

O Mecanismo (2018-2019)

Özet: Elena Soarez’in senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğin José Padilha'nın üstlendiği dizi Brezilya'daki gerçek olayları takip eden bir suç draması. Dizide; küçük bir grup dedektifin tarihin en büyük yolsuzluklarından birini keşfetmesini ve bu olayın çevresindeki insanlar üzerinde yarattığı etkileri konu ediliyor.  

Oyuncular: Selton Mello, Caroline Abras, Enrique Díaz

Yaratıcılar: José Padilha, Elena Soárez

The Punisher (2017-2019)

Özet: Bir intikam hikâyesi izlemeye ne dersiniz? Eşi ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam yolculuğuna çıkan Frank Castle'ın hikayesini odağına alan Marvel's The Punisher'da Castle, New York'un yeraltı dünyasına dair karanlık bir komployla yüzleşecek. İntikam için çıktığı bu yolda 'The Punisher'a dönüşen Castle, artık sadece kendi ailesini değil, çok daha fazla insanı etkileyen adaletsizlikleri çözmek için göreve hazır!

Oyuncular: Jon Bernthal, Ben Barnes, Amber Rose Revah

Yaratıcı: Steve Lightfoot

American Gigolo (2022-)

Özet: Dizide hapis cezasını çektikten sonra serbest kalan Julian Kaye'in kendini bulma çabası anlatılıyor. Cinayetten tutuklanan Julian Kaye, 15 yıl cezasını çektikten sonra, günümüz Los Angeles seks endüstrisindeki yerini bulmaya çalışır.Julian bu sırada tek gerçek aşkı Michelle ile birlikte onu hapse gönderen çerçeve hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.

Oyuncular: Jon Bernthal, Gretchen Mol, Lizzie Brocheré

Yaratıcı: David Hollander

Fire Country (2022-)

Özet: Dizi kefaret ve hapis cezasının kısaltılması için bir itfaiye programına katılan genç bir mahkûmu odağına alıyor. Genç bir mahkûm olan Bode Donovan, kefaret ve hapis cezasının kısaltılması için bir programa katılmaya karar verir. Cezaların düşürülmesi karşılığında tek yapması gereken, büyük yangınları söndürmek için yerel itfaiyecilerle birlikte çalışmaktır. Program nedeniyle Kuzey Kaliforniya'daki küçük memleketine geri dönen Bode, diğer mahkumlar ve seçkin itfaiyecilerle birlikte bölgedeki büyük yangınlarla mücadele eder.

Oyuncular: Max Thieriot, Kevin Alejandro, Jordan Calloway

Yaratıcılar: Joan Rater, Tony Phelan, Max Thieriot

Holy Family (Sagrada familia / 2022-)

Özet: Dizi Madrid'de yeni bir hayata başlamaya çalışan bir aileyi merkezine alıyor. Şok edici bir sırrı saklayan bir aile, Madrid’de her şeye sıfırdan başlar. Ancak çok geçmeden, yeni kurdukları ilişkiler onların planlarının bozulmasına ve geçmişlerinin peşlerine düşmesine neden olur.

Oyuncular: Najwa Nimri, Álex García, Pol Hermoso

Yaratıcı: Manolo Caro

Partner Track (2022-)

Özet: İdealist genç bir avukat olan Ingrid Yun, bir yandan seçkin bir hukuk firmasında kariyeri için savaşırken bir yandan da ahlaki değerlerini sorguluyor ve tutkularıyla mücadele ediyor.

Oyuncular: Arden Cho, Bradley Gibson, Alexandra Turshen

Yaratıcı: Georgia Lee

When They See Us (2019)

Özet: Gerçek bir olaydan esinlenen dizide Harlem'den beş gencin Central Park'ta haksız yere vahşi bir saldırı yapmakla suçlandıkları bir kabusa sıkışıp kalmaları anlatılıyor. Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana ve Korey Wise, Central Park’ta koşu yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan beş gençtir. Onlar her ne kadar suçsuz olduklarını söyleseler de cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanır. Daha sonra Central Park Five adıyla tanınan beş siyahi genç, işlemedikleri bir suç yüzünden hapis yatar. Gençler, suçsuzluklarını ispatlamak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse

Yaratıcı: Ava DuVernay

Outlander (2014-)

Özet: Diana Gabaldon’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Outlander; aşk, bilim kurgu, tarih ve macerayı tek potada eriten bir hikâyeye sahip. 1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.

Oyuncular: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies

Yaratıcı: Ronald D. Moore

9-1-1 (2018)

Özet: Ödüllü oyuncu Angela Bassett'in başrolünde olduğu dizinin konusu şu şekilde: 911 dizisi; polis, sağlık görevlileri, itfaiyeciler gibi acil durumlarda ilk müdahale eden, başkalarını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atan insanların hayatlarına değiniyor.

Oyuncular: Angela Bassett, Peter Krause, Jennifer Love Hewitt

Yaratıcılar: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Tim Minear

Shantaram (2022-)

Özet: Lin’in Bombay’in yeraltı dünyasında yaşadığı maceraları takip eden dizi Gregory David Roberts’ın kaleme aldığı romandan uyarlandı. Lin sadık dostu Prabaker ile Avustralya’daki yüksek güvenlikli hapishaneden kaçtıktan sonra birlikte dilenci, gangster, fahişe, asker, göçmen ve oyunculardan oluşan gizli bir topluluğu keşfederler. Kimsesiz ve kimliksiz bir adam olan Lin, şehrin en yoksul mahallelerinden birinde klinik işletirken diğer yandan da Bombay mafyasında karanlık bir eğitim alır. Aşkı ve hayatın anlamını arayan Lin savaş, işkence, cinayet ve intikamla karşılaşır.

Oyuncular: Charlie Hunnam, Fayssal Bazzi, Sujaya Dasgupta

Yaratıcılar: Eric Warren Singer, Steve Lightfoot

The Resort (2022-)

Özet: The Resort adlı kara komedi dizisi tatile giden bir çifte odaklanıyor. Noah ve Emma 10. yıldönümlerini kutlamak için tatile giderler. Noah hayattan memnundur, Emma ise evliliklerinin ilerlemediğini düşünmektedir. Noah ve Emma bu sırada on beş yıl önce gerçekleşen ve evliliklerinin kararlılığını test eden çözülmemiş bir gizemin içine çekilirler.

Oyuncular: William Jackson Harper, Cristin Milioti, Skyler Gisondo

Yaratıcı: Andy Siara

Bir önceki dizi önerileri için;

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Succession'tan The Last Kingdom'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Diziseverlere Dev Arşiv: 15 Farklı Kategoriyle En Çok Beğenilen Onedio Dizi Listeleri
Son Dönemin Parlayan Yıldızı İspanya Sinemasından 2000 Sonrası Çekilmiş 26 Enfes Film
Tüm Zamanların En Çok İzlenen Dini Filmleri Hangileri Biliyor musunuz?

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!