Ne Dudak Dolgusu Ne de Burun Estetiği: Kadınlar Güzelleşmek Uğruna En Çok Vajinal Daraltma Yaptırıyor

Yasemin Özçelik YouTube kanalında Estetik Doktoru Meral Mutlu ile 'vajinal daraltma' işlemini konuştu. Doktorun vajinal daraltma uygulaması ve kadınların estetik tercihleri hakkında verdiği bilgiler oldukça dikkat çekiciydi. Bakalım o yayında hangi başlıklar öne çıktı...

Artık genel anlamda estetik işlem yapılmadan önce cilt tipine bakılıyor.

Mutlu'nun açıklamalarına göre artık profesyonel anlamda cilt tipi öğrenilerek bu işlemlerin uygulama aşamasına özenle dikkat edildiğini ifade ediyor. Cilt tipi ince mi, yağ dengesi nasıl, sivilceye yatkın mı ya da UV ışınına maruz kalmış mı, tüm bu detaylar uygulamaya başlamadan önce makine ile tespit ediliyor. Rapora göre doktor bir reçete veriyor.

"Burnunu beğenmediği için maske takıyor."

Mutlu, estetik için gelen genç kesimin çoğunlukta olduğunu ifade ediyor. Burnunu ya da yüzünde başka bir bölgeyi beğenmediği için korona döneminden kalan alışkanlık ile maske takmaya devam ediyor. Bu şekilde yüzündeki kusurları saklamak istiyor, diyen doktor gerekmedikçe estetik işlem yaptırmalarına olabildiğince olumlu etkileyerek engel olmaya çalışıyorum diyor.

"Sen çirkindin, ben seni aldatmak zorunda kaldım."

Estetik için gelen danışanlarının birçoğunun aldatılan kadınlardan oluştuğunu söyleyen Mutlu, eşlerinin aldatma bahanesi olarak çirkin olduklarını söylediğini aktarıyor. Bu nedenle çirkin olduğunu düşündüğü için, kocasının ona bakımsız olduğunu söylediği için ya da evlendikten sonra kendine bakmadığını söylediği için estetik olmak isteyen birçok hastası olduğunu belirtiyor.

Aldatılan kadınlar depresyonda oldukları için estetik yaptırmak istiyor.

Güzel olmadıkları için aldatıldıklarını düşünen kadınlar estetik ile intikam almak istiyor ya da bir hırsla bu kararı alıyor, diyen Mutlu bu aşamada onların yanında olmak gerektiğini ifade ediyor. O an sağlıklı düşünemediği için aslında estetiğe değil aslında ona moral olacak bir konuşmaya ihtiyaç duyuyor, diyor. Radikal bir dönüşüm onu daha çok üzebilir bu nedenle süreci atlamakta ve sonrasında estetiğe karar vermekte fayda olacağını ifade ediyor.

Vajinal estetik nedir?

Vajinal estetiğin birçok çeşidi bulunuyor. Örneğin vajina rengi açtırma, vajina daraltma, Labioplasti yani iç dudak estetiği ve G Shot (Orgazm Aşısı) gibi uygulamaları yaptırmak artık mümkün.

Vajinal estetik nasıl yapılır?

Vajinal estetik uygulama süreci işleme göre farklılık gösterebiliyor. Ancak vajinal daraltma uygulaması tıbbi açıdan ve hasta bakımından oldukça rahat bir işlem olarak tanımlanıyor. Mutlu, kendi kliniğinde Fraksiyonel lazer tedavisi ile bölgede sıkılaşma ve yenilenme sağladıklarını söylüyor.

"Yüzünden çok cinsel bölgesine estetik yaptırıyorlar."

Kendisine gelen danışanlarının en fazla cinsel bölgesine işlem yaptırmak istediğini söyleyen Mutlu, bu şekilde seks sırasında yaşadıkları özgüven kaybını gidermek istediklerini belirtiyor.

Vajinal daraltma en çok doğum sonrası yaptırılıyor.

Vajinal daraltma uygulaması, yapılan işlemler arasında en popüler olanlardan bir tanesi olarak görülüyor. Aynı zamanda özellikle doğum sonrası kadınlar hapşırma veya öksürme sırasında idrar kaçırma yaşadıkları için bu işlemi tercih ediyor. Diğer yandan cinsel ilişki açısından da bölgede dolgunlaşma olduğu için kendi aldığı haz ve daraltma yapıldığı için erkeğin aldığı zevk artıyor.

"Eşlerinden gizli estetik olmaya gelen kadın danışanlarım var."

Eşlerinin onlara kızacağından korktukları için kadınlar gizli gizli estetik olmaya gelebiliyorlar. Bu nedenle aslında erkeklere de bu noktada iş düştüğünü söyleyen Mutlu, böyle ufak tefek şımarıkları eşlerinize çok görmeyin diyor. Çünkü kadınlar genellikle eşlerine kendilerini beğendirmek için estetik yaptırıyor, diyor.

"Bir kadın kendini meta gibi görmemeli."

Mutlu, söylediklerine paralel olarak bu işe tamamen ticari bakmadığını ve bu konuda dikkatli olmak gerektiğini de ifade ediyor. Ek olarak kadınlara kendini obje gibi görmemesi için sesleniyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Otobüsü Kaçırmış Bir Milletin Çocuğuysak Tek Çaremiz: Çalışmak
Küçük Memeli Bir Kadın ile Birlikteyseniz Çok Daha Avantajlı Bir Hayat Süreceğinizi Gösteren Bilimsel Nedenler
Doğum Yaptıktan Hemen Sonra Hamile Kalıp Tıp Dünyasını Şaşırtan Kadını Görünce Bekar Kalmak İsteyeceksiniz
Instagram'da Bikinili Fotoğraflar Paylaştığı İçin İşinden Olan Öğretmenin İsyanı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
26.10.2022

Dış görünüşünü düzeltsen ne olur için aynı kaldığı sürece…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ