Nazmiye'nin Cenazede Kaçmaya Çalışmasından Fatih'in Dumur Olmasına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

31 Ekim Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümü Cumhuriyetimizin 100. yılına özeldi. Milli sporcuların yarıştığı gecede kazanılan ödüller çeşitli kurumlara bağış yapılırken, sporcuların ne kadar kazandığı merak konusu oldu.

Detaylar:

Ne Kadar Kazandılar? Kim Milyoner Olmak İster'in 100. Yıl Özel Bölümünde Konuklar Nereye Bağış Yaptı?

Ekranlarda büyük bir izleyici kitlesine sahip diziler Adnan Oktar suç örgütüne göndermede bulunuyorlar. Bambaşka Biri dizisinin ardından Ömer dizisinde de örgütle ilgili yapılan kedicik belgeseline gönderme yapıldı. İzleyicinin gözünden kaçmayan sahne, sosyal medyada konuşuldu.

Detaylar:

Ömer Dizisinin Son Bölümünde Adnan Oktar Suç Örgütü'ne Yapılan Gönderme Sosyal Medyanın Gündeminde!

Aysel Uysal isimli kadın, kocasının Murat Doruk isimli bir erkekle samimi mesajlarını yakalayınca soluğu Esra Erol'da aldı. Daha önce de aldatıldığını belirten kadın, kocasının erkek hesabı açan tanıdıkları bir kadınla konuştuğunu öğrenince şoke oldu.

Detaylar:

Kocasının Bir Erkekle Samimi Mesajlarını Yakalayan Kadın Gerçeği Esra Erol'da Öğrendi!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı hepimizi dumur etti. Doğa'ya yeniden evlenme teklifi eden Fatih'in aldığı yanıt izleyicilere 'Oh olsun' dedirtirken, Doğa'nın intikam planının devreye girdiğini de Fatih'in surat ifadesinden anladık.

Detaylar:

Doğa'nın Fatih'e 'Ben Biriyle Birlikte Oldum' Dediği Kızılcık Şerbeti Fragmanı Ortalığı Yıktı!

Sosyal medya fenomeni eşi Bilal Hancı'nın ihanet görüntülerini yayınlayan Esin Çepni bugün 2. Sayfa'nın konuklarından biri oldu. Yaşadığı üzüntüyü anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Çepni konuşurken programın bir diğer konuğu Tuğba Ekinci sürekli müdahalede bulundu. Duygusal anlar yaşayan Esin Çepni'ye "Ekmeğini yediğim adamı ben ekmeğinden etmem" gibi sözler söylemesi izleyicileri deliye çevirdi.

Detaylar:

Tuğba Ekinci, Bilal Hancı'nın İhanetine Ağlayan Esin Çepni'ye Söyledikleriyle Hepimizi Çıldırttı

Müge Anlı'da haftalardır işlenen Nevrigül Alan cinayetinde yine şoke eden gelişmeler yaşandı. Bursa'daki cenazede şüpheli kız kardeş Nazmiye'nin kaybolması ayrı bir konu olurken, cenazedeki görgü tanıkları Nazmiye'nin çatıdan kaçmaya çalıştığını ve yasaklı madde kullandığını gördüklerini iddia etti.

Detaylar:

Müge Anlı'daki Nazmiye'nin Ablasının Cenazesinde Kaçmaya Çalıştığı İddia Edildi!

Bir dönemlere damgasını vuran Kısmetse Olur yarışması, geçtiğimiz yıl YouTube üzerinden "Aşkın Gücü" ismiyle yeniden yayınlanmaya başlamıştı. Yepyeni yarışmacılar ve yeni bir evde çekilmeye başlayan programda inanılmaz kaoslar, inanılmaz skandallar yaşanmıştı. Bu durumların içinde kalan isimlerden biri de Yeliz Açıkel olmuştu. Haberler.com'da katıldığı programda her şeyi anlatan Yeliz, ağızları açık bıraktı.

Detaylar:

Eski Kısmetse Olur Yarışmacısı Yeliz Açıkel Programa Dair Ne Var Ne Yoksa Ortaya Döktü

Meriç Aral ve Efe Tunçer'in sunduğu Teras Noir'e konuk olan Taner Ölmez, efsane dizisi Medcezir hakkında bomba bir itirafta bulundu. O dönem Çağatay Ulusoy'la eve çıktığını anlatan oyuncunun anıları ise herkesi güldürdü.

Detaylar:

Taner Ölmez'in Medcezir Zamanı Çağatay Ulusoy'la Ev Tuttuğu Anısı Sizi Çok Güldürecek!

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!