Nazlı Çelik: "Tek Bir Şehit İçin Yeri Göğü Yıkardık, Şimdi Rakamı Bekliyoruz"

Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, Beşiktaş’ta TAK’ın gerçekleştirdiği terör saldırısını kınadı ve “Tek bir şehit için yeri göğü yıkardık, şimdi rakamı bekliyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Nazlı Çelik’in konuşması:

Terör için pek çok kelime kullandık. Sinsice dedik, haince dedik, yetmedi kahpece dedik. Kelimeler bitince sözün bittiği yer dedik. Söz bitti ama terör bir türlü bitmek bilmedi.

Tek bir şehit için bir zamanlar yeri göğü yıkardık. Şimdi nefeslerimizi tutup rakamı bekliyoruz. Onlarcaya öyle alıştık, öyle alışmak zorunda bırakıldık ki… 38 şehit.

Hani bilgi olsun diye 30 polis, 8 sivil. 8 sivil diyoruz ama fark eder mi? Sivil de canımızdı, polis de. Sivil de evinin yolunda idi, polis de… Ailelerine hatta çocuklarına gideceklerdi. Her gün, her birimizin yaptığı gibi. Terörist bomba yüklü bir otomobille sinsice yaklaştı ve pimi otobüse binen polislerin arasında çekti. Tıpkı o yürüdüğü sırada fark edip canları pahasına müdahaleye giden ikinci terörist gibi.

Bu ülke 30 yıldır bu bela ile uğraşıyor. 30 yıldır ateşin düşmediği ne şehir kaldı, ne kasaba. Edirne’den Hakkari’ye bütün illerin tamamında şehit, şehitlik var.

Onları ne zaman hatırlasak bu vatan için canlarını verdiler diyoruz ama onları sadece böyle kara günlerde hatırlıyoruz. Çünkü bir süre sonra maç çıkışında 38 şehit verilen saldırıya dönüşüyor olay. Ne korkunç ki giderek terörle yaşamaya da alışıyoruz. Şehitlerin birer ismi dahi olduğunu hatırlamakta zorlanarak.

Tam da bu yüzden;

 Alışma Türkiye, alışma.”

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
12.12.2016

Herkesin aklına, Atatürk'ün 1 Subay için "Menemeni YAKIN! " Sözü geldi değil mi ? evet, benimde aklıma o geldi... 1 Subay için yeri göğü inleten liderlerden, 300 tane insanın ölümüne "fıtrat" dediği, onlarca insan ölürken, kınamalar, lanetlemeler "Allah belanızı versinler'e" geldik, susar olduk, ölenlerin hakkını aramaz olduk, alışır olduk.. hey gidi Türkiye'm kimlerin eline düştün, bizde bilmiyoruz...

12.12.2016

sen Yeni (!) Türkiyesin unutma

12.12.2016

En yeni yepisyeni çok yeni.

11.12.2016

Bir ara Pkk sevisici Nevşin mengü içeriği hazırlamak yerine Nazlı çelik ile ilgili dolu dolu içerikler paylaşırsınız umarım Onedio editörleri ve üreticileri.

11.12.2016

Sen hazırla. Eline mi yapışır?

TÜM YORUMLARI OKU (32)