Nasıl Şeyma Subaşı Olunur?

Dikkatlice izleyin :)

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
07.08.2017

Yediği internetime üzülüyorum. Onun gibi niye olmak isteyeyim kafayı mı yediniz siz? Onedio sponsoru Acun falan mı anlamadım ki ne sevdalısıymışsınız şu kadının. Siteden kalitesizlik akıyor.

07.08.2017

kimdir bu şeyma denen kız. ve şu koca sitede niye sürekli bunun reklamı var. ne zaman bir yer açsam bu çıkıyor. bi boka benzese içim yanmıcak. kimbilir hangi sonradan görme puştun kapatması kancıktır.

Uzun süreli evliliğe adeta kabus gibi çökmüş kız. Çoğu kişi onu eleştiriyor ama acun faktörünü unutmuyor. Parayı bulduğu anda kendinden baya yaşça kızla yatmalar kalkmalar eğlenmeler filan. Hadi anlarım eşinle aran berbattır soğumuşsunuzdur birbirinizden de abi bari 2 kız çocuğunu düşün. Yaşları şimdi ermeyebilir tamam da ya büyüdüklerinde bizzzat en yakın arkadaşları dahi yüzüne vurduğunda ne yapacaksın?? Lan en son olan kız çocuğuna ne diyeceksin. Annenle ben evliyken yattık kalktık içine de aşk koyduk sonra sen oldun diye!! Bazıları ar namus ahlak diyor da kusura bakmayın acun gibi ali ağaoğlu gibi adamlar dışlanmadıkça ne söylesenizde boşş!!

07.08.2017

En yakın escort sitesine kaydolsunlar bence, Sıktı bu Şeyma Subaşı viralleriniz.

TÜM YORUMLARI OKU (25)