Nasıl Seçildi? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Torpil İddialarına Yanıt Verdi!

Her hafta yeni bölümünü iple çektiğimiz yapımlar arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, kaos ihtiyacımızı ve heyecanımızı her geçen gün artırıyor.

Son zamanlarda değişen dengelerin yanında herkesi üzen bir gelişme yaşandı ve dizinin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen sağlık sorunları nedeniyle yapımdan ayrılmak zorunda kaldı.

Abdullah karakterini ise usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devraldı. Bazıları bu değişimi beğenirken diğer yandan Taylan'ın muhafazakar bir role yakışmadığını belirtti.

Oyuncunun gidişatı merak edilirken diziyle ilgili başka bir konu gündem oldu. Kızılcık Şerbeti'nin en renkli ve hem sevilip hem cinnet geçirten karakteri Nilay.

Nilay karakterine aynı zamanda dizinin de senaristliğini üstlenen Melis Civelek'in kızı Feyza Civelek hayat veriyor. Feyza Civelek zaman zaman bu nedenle de tartışmalara konu oluyor.

Bazı izleyiciler, oyunculuğu kötü olmasına rağmen diziye annesinin torpili sayesinde girdiğini söylüyor. Feyza Civelek de bu eleştirilerle ilgili konuştu.

Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan Feyza Civelek, "Annenin yazdığı dizide oynuyorsun. ‘Torpillidir’ gibi önyargılarla çok karşılaştın mı?" sorusunu yanıtladı.

"Çok karşılaştım ama meyve veren ağaç taşlanır, insanlar oyunculuğumu görünce torpilli olmadığımı anlıyor. Ancak çok yıpratıcı ve zorlayıcı dönemlerim oldu." yanıtını verdi.

"Annen sana torpil geçmez mi?" sorusunu ise "Asla çünkü inanılmaz adil bir kadındır. ‘Kızılcık Şerbeti’ne girerken de deneme çekimine girdim ve öyle seçildim." dedi.

Siz Feyza Civelek'in oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan Settar Tanrıöğen'le İlgili Ortaya Çıkan Detay Kahretti!
Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Abdullah Ünal'ı Kim Olmalıydı?

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR

Rolünün hakkını veren bir oyuncu bana göre..

04.03.2024

Sen oyuncu değilsin anladın mı sen oyuncu değilsin! Ananın sayesinde her dizide kendine yer bulmuşsun yıllardır sektörde bir gram ilerleme yok insan madem oyuncu olmaya karar veriyor bari eğitim falan alsa ama ne gerek var anası var yemişim oyunculuğunu sırtını anasına dayamış gidiyor. Şunun oyunculuğunu övenler de neyin kafasını yaşıyor anlamadım! İzlerken göz kanatıyor, kulak tırmalıyor, ağlaması daha doğrusu ağlayamaması gülmeyi bile becerememesi, ağzını yamulta yamulta konuşması, ne giydiği yakışıyor, ne de yaptığı dizinin en büyük hatta tek büyük falsosu. Son bölümlerde başrolden daha çok rolü var onun yüzünden diziden soğudum artık doğru düzgün izlemiyorum bile.

05.03.2024

kız Amerika'da falan eğitimini almış ve bu rolü iyi yapıyor gayet

04.03.2024

o girmese, kim onun kadar iyi oynayabilecekti ki bu rolu. finaline bakarsak iyi de olmus girdigi

TÜM YORUMLARI OKU (21)