Nasıl Kilo Verdi? Çok Güzel Hareketler Bunlar Oyuncusu Ayça Erturan'ın Son Halini Görenler Tanıyamadı

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı sayesinde kısa sürede tanınırlık elde eden Ayça Erturan bir dönem ro aldığı yapımlarla konuşulurken şimdilerde verdiği kilolarla gündemde. Tam 20 kilo verip bambaşka birine dönüşen Ayça Erturan'ın son hali de takipçilerinden takdir topladı.

Yılmaz Erdoğan'ın yönetiminde 2008 tarihinde Kanal D'de yayın hayatına başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla beraber hayatımıza pek çok ünlü isim dahil oldu.

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Büşra Pekin, Oğuzhan Koç, Pelin Öztekin başta olmak üzere birçok ismin yıldızını parlatan yapımda öne çıkanlardan biri de Ayça Erturan olmuştu.

Yapımın en sevilen kadın komedi oyuncuları arasına giren Erturan, doğal halleriyle de kısa sürede geniş bir kitlenin sempatisini kazanmıştı.

Programın bitmesinden sonra da magazin gündeminde kalmaya devam eden ünlü oyuncu, usta isim Levent Kırca'nın yönetmen oğlu Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturmuştu.

Mutlu evliliklerini bebek haberiyle taçlandıran Erturan müjdeyi hesabından "Dün akşam böyle bir şey geldi ve ben 'Anne' oldum. Merhaba Dünya; tanıştırayım: Nova" notuyla duyurmuştu.

Kadın, Akıncı ve Maviye Sürgün gibi birçok dizide boy gösteren sempatik oyuncu şimdilerdeyse değişimiyle gündem olmuş durumda.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yakalanan Ayça Erturan'ın tam 20 kilo vererek bambaşka birine dönüşmesi herkesi şaşkına çevirdi.

"Yemedim içmedim. Restoranların önünden geçerken kafamı çeviriyorum, kokular geliyor, burnumu tıkıyorum. Böyle önlemler aldım. Eski fotoğraflarıma bakınca ‘Kim o kız?’ diyorum" açıklamasında bulunan Erturan sırrını da açıkladı.

Kilo vermesinin aralıklı oruç tutmak olduğunu söyleyen Erturan sözlerini "Doğumdan sonra yenilenmem gerekiyordu, sanırım şu an 20 kilo verdim” diyerek tamamladı.

Ünlü oyuncunun son hallerini bu fotoğraflardan da görebilirsiniz 👇

👇👇

👇👇

İlginizi Çekebilir

Hayvan Hakları Yasasına "Evet" Oyu Veren Vekillere Çok Sert Çıkan Berna Laçin'e Soruşturma!
Gözyaşımız Pıt: Yılların Dostu Alişan ve Çağla Şıkel'in Oğullarının Öncesi ve Sonrası Halleri Duygulandırdı
Kaynanası Arzu Sabancı'dan Veto Yemişti: Gelin Nazlı Sabancı Bu Sefer Kombiniyle Topa Tutuldu!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
YORUMLAR
01.08.2024

ben de aralıklı oruç ve omadla 6 kilo verdim. ama hala vermeye devam ediyorum. hızlı kilo verdiriyor ama bırakınca geri alır mıyız, sorun orda.

04.08.2024

Kilolu hali daha güzeldi :) ne bu zayıflık merağı böyle la

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ