Nasıl Değiştirdim Ama Gündemi: Erdoğan'ın Fransız Mallarını Boykot Çağrısı Tepkilerin Odağında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklama ile Fransa'da birilerinin 'Türk markalı ürünler almayın' dediğini iddia etti ve vatandaşları Fransız ürünlerini boykot etmeye çağırdı. 

Erdoğan'dan Boykot Çağrısı: 'Sakın Fransız Markaları Satın Almayın'

Boykot çağrısının ardından Twitter'da tepkiler gecikmedi. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
26.10.2020

O değil de şu adamın unvanını yazarken Partili Cumhurbaşkanı diye başlamanız gerekmiyor mu? Söyledikleri ve yaptıkları kendi tabanını temsil eder ve bağlar. Asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti kapsamında değerlendirilmemeli. Küçük ama önemli bi detay.

26.10.2020

bu saatden sonra iktidarini korumasinin tek yolu dusmanlar yaratmak, dikkati baska yerlere cekmek. korkum ulkeyi sacma bir maceraya, savasa suruklemesi. savasin acacagi kalici hasarlar bir yana iran irak savasi sonrasi mollari gibi, saddami gibi iktidarini gercekden kalici olarak yerlestirip diktatorluge cevirebilir

27.10.2020

@the-wizard; gercekdisi? diktatorluk olmasi icin daha ne gerekli. tek kisinin iki dudagindan cikan sozler mahkeme kararlarinin, tum devlet kurumlarinin uzerinde. diktatorlugun baska tanimi daha ne olabilir. tam resmi diktatorluk icin kalan son cizgi adil secim sisteminin yok olmasi, ondanda bir tik otedeyiz. buyuk bir kriz yada savas bahanesiyle o cizginin asilmasida oyle uzak bir ihtimal degil.

26.10.2020

bütün dünyaya düşman ettiniz bizi emeği geçen herkesin .....

TÜM YORUMLARI OKU (33)