Nasıl Çekeceğini Bilen Telefon, Galaxy K ZOOM

Samsung kamera ve akıllı telefonu birleştirmek için yıllardır çabalayıp duruyor. 10x optik zooma sahip Galaxy K Zoom bunu başarmış olabilir.

Birçok akıllı telefon ile yarışabilecek düzeyde olan Samsung Galaxy K Zoom, 20.7 MP CMOS algılayıcısı, 10x optik zoom ve F3.1-6.3 lensi ile birlikte müthiş fotoğraflar çekebiliyor. Optik zoom ise tatmin edici seviyede diyebiliriz. 8 GB  depolama alanı biraz az olsa da 64 GB’a kadar microSD kart desteği sağlayabiliyorsunuz.

NASIL ÇEKECEĞİNİ BİLEN TELEFON

Galaxy K Zoom’da Pro Suggest modu, senin yerine sahneyi hazırlayarak değerlendirmeye alıyor ve uygun filtre modunu kendisi belirliyor. Sen de böylece hiç uğraşmadan en uygun fotoğrafı yakalamak için sadece tuşa dokunman yeterli oluyor.

Dahası, istediğin fotoğrafları çekmek için elle ayar modunu kullanabilir, ayarları kaydedebilir ve dilersen bunları Samsung Store’da paylaşabilirsin.

ALAN İÇİNDE TUTABİLİR

Galaxy K Zoom, Selfie Alarm özelliği sayesinde yüzünün, fotoğrafın istediğin yerinde bulunmasını otomatik olarak sağlayabiliyor. Ekranın neresinde olmak istiyorsan pozisyonunu seçip bip sesini duyana kadar beklemek yeterli oluyor. İşlem birkaç saniye sürdüğü için azıcık beklemen gerekecek. Ardından kaliteli fotoğrafa dönüp nasıl çıktığına bakabilirsin.

TEKNİK DETAYLAR

Telefonun performansı ortalamanın az üzerinde diyebiliriz. Galaxy K Zoom‘un içerisinde teknik özelliklerden bahsedecek olursak kısaca şunlar yer alıyor:

  • Dört çekirdekli işlemci ve çift çekirdekli işlemci ( 1.3 GHz ve 1.7 GHz )

  • 4.8 inç Super AMOLED HD ekran

  • 16.6 mm telefon kalınlığı

  • 200 gram telefon ağırlığı

  • 20.7 MP kamera

  • 10x optik zoom

  • microSD kart desteği ile 64 GB’a kadar yükseltme

  • Android 4.4 KitKat

HER ŞEYE RAĞMEN

Samsung’un Galaxy K Zoom ismini vermiş olduğu telefon almaya değer. DSLR ile bir değil fakat kamera işlevi rahatlıkla görebiliyor.Android 4.4 Kitkat sürümü ile birlikte gelen telefon daha çok fotoğraf çekinmekten vazgeçemeyenler için güzel bir seçim diyebiliriz.

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!