Nasıl Bir Ülkede Yaşadığımızı Acı Bir Şekilde Yüzümüze Vuran 17 Kişi

Biraz acı bir içerik oldu. Maalesef güzel ülkemizde bir çok sorunla karşı karşıyayız. En büyük sorunumuz ise bazen insan olduğumuzu unutmamız. umudunuzu kaybetmemenizi söyleyerek sizi içerikle başbaşa bırakıyoruz.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Güzel ülkemizde, insanlığımızı kaybetmeden yaşayabilmek umuduyla...

Popüler İçerikler

‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
13.07.2016

Daha kendi vatandaşına bakamazken elin suriyelisine vatandaşlık verip,topraklarını bir bir satan bir ülkedir Türkiye...Bunu bile yazarken acaba başıma birşey gelir mi korkusuyla ekrana 2 saat bakanların ülkesidir Türkiye...

Pasif Kullanıcı
13.07.2016

Mükemmel tespit..

13.07.2016

İlkokula giden çocuğuna, çocuktan daha akıllı telefon hediye eden ana-babaların, Moda, şöhret, beğenilme, selfie manyağı fındık beyinli genç kızların, deliği olan herşeyin sexo-manyağı çomar erkeklerin(genç yaşlı farketmeden), siyasetçilerin yaptıklarından değilde söylediklerinden (allahuekber-bismillah, ulu önder atatürk- atam izindeyiz, vatan birdir bölünmez, kürt halkının özgürlüğü- biji kurdıstan vs..) gaza gelerek oyunu verip 4 sene kenara çekilenlerin, milyonlarca olmalarına rağmen ağzını açıp gık demeyen üstüne kılık kıyafeti ve yaşamı olarak zenginlere özenen işsizlerin ve işçilerin,bir formaya 150 lira veren futboldan öte hiçbir spordan anlamayan ilgilenmeyen futbolseverlerin,yabancı dili olmayan iç anadolu,doğu anadolu,karadeniz şivesi konuşan cahillerin,arsızlığı, hırsızlığı,rüşvetçiliği,torpilciliği akıllı işini bilen insan görenlerin,hayvan sevmeyen,insan sevmeyen yarrak gibi insanların ülkesidir Türkiye! yayımda ve yapımda emeği geçen herkesin amk!

14.07.2016

Hay ağzına sağlık

13.07.2016

99 depreminde insanların ölmüş bedenlerinden kollarından altınları alıp çalanların ülkesidir Türkiye. Küçücük çocuklara tecavüz edenleri koruyan ülkedir Türkiye. Bir kereden bir şey olmaz diyen aile bakanının, sapık ruhlu şerefsiz insanların adalet sisteminin bom bok olduğu ülkedir Türkiye. Torpil olmadan hiç bir yere giremeyeceğin ülkedir Türkiye. Kendi evlatlarının şehit olmasına göz yuman ama suriyeden gelen 3 milyon insana vatandaşlık veren devlettir Türkiye.

TÜM YORUMLARI OKU (125)