NASA, Plüton'un En Net Fotoğraflarına Ulaştı

NASA, geçtiğimiz Aralık ayında Plüton'un yakın çekim fotoğraflarını paylaşmıştı. New Horizons aracı tarafından çekilen fotoğraflar sayesinde hatırlarsınız 'kalpli cüce gezegen' olarak tarihe geçmişti. New Horizons uzay aracı ise şimdi daha net görüntüler gönderdi. O görüntüler ise NASA tarafından böyle paylaşıldı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
31.05.2016

çok sıkıcı ya , uyduyu gören topal bir uzaylı koltuk değneğiyle üstüne yürüse " çekme ananı bacını çekme, o uydunun a... koyim çekme" diye bağırsa ilgimi çekebilirdi ama -.- dsdsd

31.05.2016

photoshopla kabartma efekti yapmışlar Plüton diye yutturuyorlar bize.Yok eğer gerçek plütonsa boşuna bunca masraf nsjsdytf

01.06.2016

gecenlerde yorunge hesaplarindan varligi tahmin edilen gezegen 9 un exoplanet olabilcegine dair orjinal bir calisma yayinlandi. onla ilgilide bir baslik acilsaymis iyi olurdu. ha nasil hem gunes sisteminin icinde hemde exoplanet dis gezegen olabiliyor, yapilan simulasyonlarda gunesin baska bir yildizla olan yakin gecisinde bu gezegeni ondan calabilcegi hesaplanmis. bu yuzden siradisi cok genis bir yorungesi var.

01.06.2016

Güneşin yaşı, galaksi içindeki yıldızlar sarmal düzen içinde merkez etrafında dönüyorken herhangi bir yıldızla böyle bir ilişkiye girebilecek durumda mı? Ya da pluton gibi çok eğimli yörüngeye sahip yıldızlar var mı 15 ışık yılı mesafede?

01.06.2016

Gelecek uzaydadır net!

TÜM YORUMLARI OKU (10)