NASA'nın Görüntülediği UFO ile ilgili Aleyna Tilki'den Uzaylılara Kafa Açıcı Dostluk Çağrısı

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) dün akşam ilk kez “belirsiz ve tanımlanamayan cisimler” olarak adlandırılan UFO'ları kabul etti. UFO'lar ile ilgili paylaşılan ilk görüntülerin ardından gündeme yerleşen NASA'ya, Aleyna Tilki Twitter hesabından seslendi, bakın ne dedi...

NASA "tanımlanamayan hava olayları" olarak adlandırılan ve genellikle UFO olarak bilinen nesneler üzerine halka açık ilk toplantısını dün akşam saatlerinde canlı olarak yayınladı.

Toplantı sırasında ABD Savunma Bakanlığı tarafından geçen sene İHA ile kaydedilen ve binaların üzerinde hızla hareket eden bir görüntü kısa zamanda viral oldu.

Nesnenin henüz ne olduğu tespit edilememiş olsa da NASA açıklamasında “belirsiz ve tanımlanamayan cisimleri” (UFO) doğrulamış oldu.

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kısa zamanda dünya gündemine yerleşen bu görüntülerin ardından Aleyna Tilki'den de konu ile ilgili açıklama geldi.

twitter.com

"NASA artık sen de toplumun bi parçası ol, toplumun farkındalığını yönetmeye kalkmadan (…) ve uzaylıları itiraf edin bir an önce rahat rahat takılalım o ırklarla, birbirimize ihtiyacımız var" diye seslenen Tilki şöyle devam etti:

'Yarım yamalak bir bilgi de olmasın bu da toplumu algı olarak yönetmek oluyor.

Net bi şekilde uzaylı kardeşlerimiz, arkadaşlarımız kankalarımızla aramızdaki o köprüyü oluşturmaya adım atı, kolaylaştırın biraz bu işleri. Uzaylıları merak edişimiz içimizdeki uzayı görmeye bir adım atmaktı bence… Duygu dünyamız ve bedenimizdeki uzayla daha kolay tanışmamızı sağlayabilir diğer uzaylılar.

Madem en büyük yatırımlar insanın kendisi dışındaki uzaya yapılıyor, o zaman uzaylılarla buluşmak hakkımız. Hepimiz bi bütünüz. Uzaylıları anlamak bizim kendimizi de anlamamız olacak. Daha çok canlı farklı cinsle iletişim kurmak istiyoruz.'

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel'den Dikkat Çeken Asgari Ücret Çıkışı!
Aleyna Tilki'nin Sosyal Medyada Dostlarıyla İlgili Yaptığı Küfürlü Paylaşım Kafaları Karıştırdı!
Mehmet Ali Erbil'in Aleyna Tilki ve Serenay Sarıkaya İtirafı Tepki Çekti!
Aleyna Tilki'nin Justin Bieber'a 'Çingen' Dediği Soruşturmada Karar Çıktı!

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR

Konunun Aleyna Tilki ile alaka düzeyi: Bill Gates ile Arda Turan fotoğrafı

01.06.2023

Eğer iyi bir çocuk olursan sende bir gün şirinleri görebilirsin aleynacımmm 👽👽

01.06.2023

UFO'lar ve diğer uzaylı türleri hakkında takip ettiğim bazı araştırmacılar; Nasa 'nın bu hamlesini "Mavi Işık Projesi (Blue Beam Project)" kapsamında denenecek 'sahte bir uzaylı istilası veyahut tanışması' gibi bir organizasyonla, kendi tek hükümet tek dünya yönetimi sistemini dayatmaya başlayacak olan derin dünya yönetiminin bir hamlesi olduğunu tahmin ediyor. Bunun gerçek bir tanışma değilde, korkutucu gösteriler - patlamalar - lazer ışınları vs. gibi yöntemlerle gezegenimizdeki tüm insanlığı 'onlara karşı birlik olmaya, tek bir yönetim altında birleşip karşı koymaya' gibi iyi niyetliymiş gibi gözüken fakat aslında bambaşka amaçları olan harekete geçirmeye yönelik adımların hazırlığı olduğunu söylüyorlar. Bu konulara meraklı olan ve araştırmayı çok seven birisi olarak, ben de çok merak ediyorum son zamanlardaki bu açıklamaların ve son üç - dört yıldır havada gözlemlenen çok garip olayların nereye varacağını ^^

TÜM YORUMLARI OKU (7)