Narin'in Yerini Kim Bildirdi?: "Aileden Onu Seven Bir Kişi Var, O İtirafçı Oldu!"

Gazeteci Özlem Gürses bugünkü yayınında Narin'in ölümü ile ilgili araştırmalarda bulunan bir dijital yayıncı olan Pınar BK (Karabulut), Avukat Ayça Karasığırcı ve Gazeteci Ersin Eroğlu'nu konuk etti. Yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunuldu.

Narin'in kaybının 19'uncu gününde acı haber geldi. Gazeteci Özlem Gürses bugünkü yayınında Narin'in ölümü hakkında detayları paylaştı.

Narin'in ölümü ile ilgili araştırmalarda bulunan bir dijital yayıncı olan Pınar BK (Karabulut), Avukat Ayça Karasığırcı ve Gazeteci Ersin Eroğlu yayına konuk oldu.

2 hafta sonra bulunan küçük kızın bedeninin günlerdir suda olamayacağını söyleyen Pınar BK, "Bilimi kandıramazlar. Bu çocuk bu süre boyunca derede olsaydı sabuna dönerdi" dedi.

Amca Salim'in cesedi oraya taşıdığını iddia eden Pınar BK, amcanın öldürmediğini de sözlerine ekledi.

Avukat Ayça Karasığırcı ise aileden birinin itirafçı olduğunu söyledi. Bu kişinin kim olabileceği ile ilgili iddiaları ise Gazeteci Ersin Eroğlu yanıtladı.

Eroğlu, "Narin'i seven bir abisi var. Adı Baran. Ben bu kişi olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Narin'in abisi Baran'ın küçük kızın kaybının ardından yaptığı paylaşımlar da ortaya çıktı.

Abi Baran Narin ile fotoğrafını paylaşıp: 'Narin'im neredesin abim?' yazdı.

İlginizi çekebilir:

Özlem Gürses'in Yayınında Narin ile İlgili Şok İddialar: "Öldüren Amca Değil!"
"Aile Cinayeti Biliyordu!": Yayınında Narin'in Kaybını İşleyen Didem Arslan'dan Açıklama!
Esra Erol Narin'den Gelen Acı Habere Sosyal Medya Hesabından Tepki Gösterdi!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
08.09.2024

Keşke o abi onu korusaydı tüm kötülüklerden uzaklaştırabilseydi ama işte keşke 🫣 Ben size şah damarınızdan daha yakınım ayeti kerimesine iman etmiş olsalardı her yerde Allah ‘ın kendilerini her halleriyle bildiğinin farkında olsaydı insanlar Ebu Hanife gibi kıyamayacaktı güvercin kalpli masumlara ama heyhatt ! Nefis unutturuyor her şeyi ve Allah’ı kullara. Allah zalimlerden uzak tutsun evlatlarımızı !Amin

09.09.2024

Çok güzel bir açıklama olmuş gerçekten🫀

08.09.2024

Gizli tanığı mı deşifre etmeye çalışıyorsun?

09.09.2024

Iş isten geçmis artık. Önemli olan gerçek katili bulabilmek ve de yardım ve yataklık edenleride. Amca getirmiş koymuş diyorsun o amca tutukluyken nasıl olup ta gelip koyuyor yoksa bir ara ailenin görüşmesi sonrasında cesedi çıkartmaya karar verdide özel izinlemi salındı. Yok babam yok o cesedi kim koydu akşamdan oraya?Hatta abinin kolundaki ısırık izide Narine ait ama gizleniyor mu? Abiye sorunca söylemiyor mu da incelemeye alıyorsunuz? Bu aile aşiret bile olsa dahi öldürülen masum bir melek yahu...

10.09.2024

Asiretle ne alakası var ablacım 8 yaşındaki çocuk la ne alıp veremediği olacak çocukla? Zaten gölde değil göl kenarında bulunmuş cesedi. Bu yavrcaklara kıyan kimse sebep kimse RABBİM bin belalarını versin inşallah

TÜM YORUMLARI OKU (14)