Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve aramaların 19'uncu gününde cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Adliyeye sevk edilen Hediye Güran ifadesinde, Narin'in ağabeyi Enes ile anne Yüksel Güran'ın boğuştuğunu itiraf etti. 

 Sözcü TV'ye konuşan emekli polis İsa Altun, Hediye Güran'ın ifadesine ilişkin ''Aslında yenge katilin Enes olduğunu burada anlatıyor'' dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

Gözaltına alınan tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ile ailenin akrabaları İ.K. ve Ş.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hediye Güran ifadesinde, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın ahırda boğuştuğunu itiraf etti. Hediye Güran, anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve Enes’in kolundaki ısırık izlerinin de anneye ait olduğunu söyledi. Ayrıca Hediye Güran, "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" diyerek olay yerini de açıkladı.

Emekli polis İsa Altun, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözcü TV'nin canlı yayınına katılan emekli polis İsa Altun, Hediye Güran'ın ifadesini değerlendirdi.

"Anne, Enes'in kardeşini boğması üzerine bunu gördü ve Enes'i durdurmak için oğlunu ısırdı. Enes'in kolundaki ısırık izinin annenin olduğunu düşünüyorum'' diyen İsa Altun sözlerine şöyle devam etti:

''Aslında yenge katilin Enes olduğunu burada anlatıyor. Soruşturma, kovuşturma aşamasına döndü. Bu aşamalardan sonra özellikle bugünden itibaren daha farklı şeyler konuşmuş olacağız. Yenge Hediye Güran'ın ifadeleri çok kritik. O detaylarda daha neler çıkacak bunları göreceğiz. Anne ile Enes arasında boğuşmanın hangi gün olduğu çok önemli. Failin Enes olduğunu anne ve amcanın diğer akrabaların da Enes'i korumak için uğraştığını düşünüyoruz.'

Cinayet Dedektifi Narin Cinayetinde Şüphelendiği İsmi Açıkladı
8 Yaşındaki Narin Öldürüldü! Prof. Dr. Bengi Başer'den Büyük İddia: ''Aile Boyu Vahşet Yaşanmış Bu Köyde''
İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Yeni Gelişme: 2 Buçuk Ay Önce Cezaevinden Tahliye Olmuş
Narin ve Sıla’dan Sonra Bir Kötü Haber de Konya'dan Geldi: 2 Yaşındaki Bebek Çadırda Ölü Bulundu

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
17.09.2024

katilin kim olduğu hiç umurumuzda değil bu saatten sonra. hepsi içeride kalsın hiçbirini dışarı salmayin. tek ilgilendiğimiz konu narini neden öldürdüler

17.09.2024

Yahu yapmayın etmeyin, O amca yeğenini korumak için kendisini yakacak adam değil. Kaldı ki ağırlaştırılmış müebbet yemek pahasına neden korusun yeğenini? Adam 13- 14 gündür tutuklu. Böyle bir durum olsa çoktan dökülür her şeyi anlatırdı. Ben katilin abi olduğuna itibar etmiyorum. Gerçek katili korumak için olayı abiye yıkma çabası. Başka da bir şey değil.

17.09.2024

Ben katilin en başından beri abi olduğunu düşünüyordum. Kolundaki ısırık izi ve vücuttaki diğer tırmık izleri. Anne ilk gün ağzından kaçırmıştı Enes'in bir köpeğe işk ence ettiğini. Onu yapan kız kardeşini de pek tabii ö ldürür

17.09.2024

Adamların dini inancına göre, kadın ve kız çocukları bir hiç. Çok sert Sünni inancı ve Hizbullahci bir köy. Köy daha önce sabıkalı..

17.09.2024

bunun din ile ne alakası var ? hizbullah ile dinin alakası nedir ? sünni inanç nedir biliyor musun ? her konuda din düşmanlığınızı çıkarmak zorunda mısınız ? kuran'da hangi ayette kız çoçukları ve kadınlar hiç sayılıyor bir örnek verebilir misin ? boş boş konuş anca

TÜM YORUMLARI OKU (39)