Narin'in Gözaltında Olmayan Tek Abisi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'ndan Hukuki Yardım İstedi!

Halk TV muhabiri Ferit Demir'in haberine göre, Narin'in gözaltına alınmayan tek abisi olan Baran Güran Diyarbakır Barosu'ndan hukuki yardım istedi.

Katledilerek öldürülen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran'ın soruşturmasına devam ediliyor.

Kaybolmasının üstünden geçen 19 günün ardından cansız bedenine ulaşılan Narin'in annesi Yüksel Güran, abisi Enes Güran ve amcası Salim Güran'ın da dahil olduğu 11 kişi tutuklanmıştı.

Davayı başından beri yakından takip eden Ferit Demir'in haberine göre, Narin'in gözaltına alınmayan tek abisi olan Baran Güran Diyarbakır Barosu'ndan hukuki yardım talebinde bulundu.

Baran Güran'ın barodan şu ifadelerle yardım istediği öğrenildi.

'Fail ya da faillerin kim olduğuna ve yakınlık derecesine bakılmaksızın kardeşim Narin'in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesiyle ilgili bir bilgi sahibi olup da soruşturma makamlarına gerekli beyanlarda bulunmayan tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılması ve adaletin sağlanması için Diyarbakır Barosu'ndan hukuki yardım talep ediyorum.'

Ayrıca soruşturma kapsamında, amca Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın yeniden gözaltına alındığı bildirildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinden Sonra Instagram'da Viral Olan Paylaşım!
Narin Güran'ın Ölümünün Ardından Yapılan Komplo Teorisine Tepki Yağdı

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
16.09.2024

Sen baroya sesleneceğine git annene sor! Daha dün narin’i kendi içimizde öldürsek kim bilecekti diyecek kadar korkunç bi ailesiniz siz! Tüm delillere rağmen amcam yapmaz diyecek kadar da pişkinsiniz. Narin kötü bi şekilde de olsa sizin gibi bi aileden kurtulmuş. İnşallah cennette en üst makamda oturup sizden kurtulduğuna seviniyordur! Tüm türkiye ağladı sizin gözünüzden yaş gelmedi be samimiyetsizler! Siz sadece tüm türkiye duydu rezil olduk diye üzüldünüz o kadar! Delilleri karartan siz, sahte ihbarda bulunan siz,canınız gitse de amcayı koruyan yine siz değil misiniz?! Anca şov yapıyorsunuz! İstemese de eksik de olsa doğruyu söyleyen tek kişi nevzat oldu. O da baktı suçu buna yıktılar ben yanacağıma siz yanın dedi anlattı nasıl gömdüğünü! Siz bu halkı aptal mı sanıyorsunuz? Evladınız öldü, rezil oldunuz, katil oldunuz, yalancı oldunuz. Bu millet anca sizin yalanlarınıza güler Atın kendinizi yerlere yapın şovunuzu!

16.09.2024

Güzel kardeşim şu ailede bi seni savunduk, sen de sonradan aileni amcanı falan savunmaya kalktın, inşallah doğrulara ulaşırsın ne diyim

Niyet okuma, tahmin falan işlerini sevmem de bunun da dışarıda olmasının tek sebebi muhtemelen şehir dışında olmasıdır. Yoksa bu da geri kalanlar gibi sistemlerinin bir parçası olurdu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ