Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrası cinayete ilişkin dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, Narin'i dereye gömdüğünü söylemişti. Bu olay sonrası önce itirafçının oğlu şimdi de itirafçının arkadaşı konuştu. A Haber'e konuşan itirafçının arkadaşı, ''Muhtardan elektrik ruhsatı ve para almak için yaptı'' dedi.
Karakterli biri olsaydı, bunu para için yapmazdı. Ailesiyle tehdit edilmiş veya korkutulmuş olsa bir nebze anlaşılabilir, ama para için yapması onun karakter eksikliğini ortaya koyuyor.
Öyle bir adam değilmiş miş miş(!) para için her şeyi yapmak bu işte. İlk fırsatta yapmış yapıcağını
Çocuğu neden öldürdüler sebebi nedir? Neden bir açıklama yok arkası yarın dizisi gibi.25 kişi gözaltında muhakkak neden öldürdüler diye bilgi vardır.Bu aile çok mu güçlü çok mu nüfuslu da bir şeyleri saklamaya çalışır gibi net bir açıklama yapılmıyor