Narin'in Başına Gelenleri Bir Topluluğun Sakladığına İnanan Emir Can İğrek Toplumsal Çürümeden Dem Vurdu

Her an yeni bir gelişme yaşanan Narin cinayetine tepkiler de çığ gibi büyüyor. Türkiye’yi derinden sarsan Narin Güran soruşturmasıyla ilgili Emir Can İğrek'ten de çarpıcı açıklamalar geldi.

8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesi, ülke genelinde büyük bir öfke ve üzüntüye yol açtı. Kaybolmasının ardından 19. günde cansız bedenine ulaşılan küçük kızın cinayeti hakkındaki soruşturma ise sürüyor.

Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından yapılan soruşturmada, gözaltına alınan isimlerden biri olan Nevzat Bahtiyar’ın iddiaları, soruşturmayı önemli bir noktaya taşımıştı. Bahtiyar’ın açıklamaları, amca Salim Güran’ın en büyük şüphelilerden biri olarak öne çıkmasına neden olmuştu.

Yakından takip edilen soruşturma hakkındaki tepkiler dinmezken ünlü isimler de düşüncelerini dile getirmekten çekinmiyor. Bu akşam sevenleriyle buluşan Emir Can İğrek de muhabirlerin Narin hakkındaki sorularını yanıtladı.

"Bir haftadır gördüklerimiz, duyduklarımız korkunç, cinayet zaten korkunç. Ama daha korkunç bir şey var bu cinayetin bir topluluk tarafından kolektif bir şekilde saklanması, asıl toplumsal çürüme dediğimiz şey bu." ifadelerini kullanan İğrek tepkisini dile getirdi.

İşte o anlar👇

İlginizi Çekebilir:

14 Yaşındaki Oyuncu Beren Gökyıldız'ın Narin Güran'ın Vefatıyla İlgili Sorular Karşısında Boğazı Düğümlendi
Ülkemizde Kaybolan Çocuk Sayısına Dikkat Çeken Pınar Altuğ'dan Narin'in Vefatına "Yarın Unutacağız" Yorumu
Sihirli Annem Dizisinin Toprak'ı Jennifer Boyner'den Bir Umut Bulunması Beklenen Narin'in Vefatına Tepki

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede