Narin'in Arkadaşlarına Söylediği Son Sözlerden Nevzat'ın Tokasının Gizemine TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

27 Ağustos Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından biri olan Nevzat, bileğine taktığı ve izleyicilerin merakını uyandıran tokanın ne olduğunu sonunda açıkladı!

Detaylar:

MasterChef Nevzat Bileğindeki Pembe Tokayla İlgili Gizeme Bir Son Verdi!

2. Geçtiğimiz sezona damga vuran İnci Taneleri'nde pavyon ve dans sahneleri çok konuşulmuştu. Dizide Cenk karakterini canlandıran Bekir Aksoy, o sahneler ve pavyon kültürüyle ilgili konuştu.

Detaylar:

İnci Taneleri'nin Cenk'i Bekir Aksoy, Dizide Eleştirilen Pavyon Sahneleriyle İlgili Konuştu!

3. Türk dizilerinin dünya çapında bir izleyici elde ettiğini biliyorsunuz. Birsen Altuntaş'ın röportaj yaptığı ünlü yapımcı Saner Ayar, yurt dışına satılan dizilerin bölüm başı gelirlerini açıkladı. Önemli bir gelir elde ettiğimizi düşündüğümüz yapımların fiyatı dudak uçuklattı!

Detaylar:

Yapımcı Saner Ayar, Yurt Dışına Satılan Dizilerin Bölüm Başı Gelirlerini Açıkladı!

4. MasterChef'te haftalar ilerledikçe yarışmacıların performansları netlik kazanıyor. Yarışmanın başarılı isimlerinden biri olarak görülen Muratcan'ın istatistiklerini Somer Şef açıkladı.

Detaylar:

MasterChef'te Muratcan'la İlgili İstatistik Tüm Bildiklerimizi Unutturdu!

5. Dizi sürelerinin 3 saati geçmesinin ardından dizilerdeki çekim hataları da arttı. Ancak bu defa göreceklerinize kendinizi hazırlayın, çünkü böylesini hiç görmediniz! Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun başrolünde oynadığı Hayat Şarkısı'nda yapılan hatayı görünce gerçekten şok olacaksınız.

Detaylar:

Gördüğünüz Tüm Çekim Hatalarını Unutun: Burcu Biricik'li Hayat Şarkısı'nda Yaşananlara Çok Güleceksiniz!

6. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 7 gün önce kaybolan ve kendisinden hiçbir haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Didem Arslan'la Vazgeçme programının muhabiri Büşra Seyis, küçük kızın son görüldüğü bölgeye giderek arkadaşlarından bilgi aldı.

Detaylar:

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin'in Arkadaşlarına Söylediği Son Sözler Ortaya Çıktı!

7. Geçtiğimiz sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden olan Kızıl Goncalar'a tam üç aydır hasretiz! Neyse ki yeni sezona günler kaldı. Cüneyd Efendi'ye neler oldu, hangi sırlar açığa çıktı; Kızıl Goncalar sezon finalini gelin birlikte hatırlayalım...

Detaylar:

Yürek Dayanmaz! Kızıl Goncalar Sezon Finalini Hep Beraber Hatırlıyoruz!

8. Aşk Adası'nda sevgilisi Özge'yi final öncesi terk edip Selena'yla flörtleşen Tuna, izleyenlerin eleştirilerine maruz kalmıştı. Instagram hesabına gelen yorumlara dayanamayan yarışmacı yaptığı paylaşımla açıklamada bulundu.

Detaylar:

Aşk Adası'nda Eleştirilere Maruz Kalan Tuna, Programın Kurgu Olup Olmadığını Açıkladı!

9. NOW TV Ana Haber spikeri Gülbin Tosun'un Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Twitter hesabından yazdıkları nedeniyle ekrandan çekildiği iddiası için Yavaş cephesinden ilk açıklama geldi.

Detaylar:

'Ekrandan Alınma' İddiaları: Mansur Yavaş'tan Now Spikeri Gülbin Tosun İçin İlk Açıklama!

10. MasterChef yarışmacıları yarışmada bulundukları süre boyunca zaman ve emek harcıyorlar. Peki, yarışma hayatlarında maaş alıyorlar mı, izleyenlerin merakını gideriyoruz!

Detaylar:

Aylık Değil, Haftalık! MasterChef Türkiye'de Yarışmacılar Maaş Alıyorlar mı?

11. 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisinin sevilen karakteri Betüş meğer o kadar da sevimli bir karakter değilmiş. Hikayede kafesinde yanında çalışan kişiye yaptığı konuşma yeniden gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılardan tepki geldi.

Detaylar:

Sihirli Annem'deki Betüş'ün Gerçek Yüzünü Çocukluğumuzda Görememişiz!

12. Türk dizi tarihinin ikonik evleri, biz izleyiciler için sadece birer arka plan değil, aynı zamanda anılarla dolu birer nostalji objesi haline geldi. Gürse Birsel'in kaleme aldığı "Avrupa Yakası", "Aşk-ı Memnu" dizisinin etkileyici finali ve çocukluğumuzun vazgeçilmezi "Çocuklar Duymasın" gibi yapımlar, sadece karakterleriyle değil, aynı zamanda evleriyle de hafızalarımıza kazındı.

Detaylar:

Medcezir'den Aşk-ı Memnu’ya: Türk Dizi Tarihinin İkonik Evlerini Görünce Gözünüzde Hatıralar Canlanacak!

13. Efsane bir finalle sezona ara veren Kızılcık Şerbeti'nde yeni bir iddia ortalığı ayaklandırdı. Alev'in yeni sezonda cenazesini izleyebiliriz!

Detaylar:

Alev'in Bebeğine Ne Olacak? Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan Müjde Uzman'ın Rolü ile İlgili Şok İddia!

14. Gözümüzün bebeği, kaos ihtiyacımızın yegane kaynağı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu için geri sayım başlarken, adeta başyapıt olan sezon finali bölümünü hep beraber hatırlayalım dedik!

Detaylar:

Nerede Kalmıştık? Kızılcık Şerbeti Sezon Finalini Hep Beraber Hatırlıyoruz!

15. tv8 yarışmalarını asla kaçırmayan Demet Akalın sıkı bir MasterChef izleyicisi. Ünlü şarkıcı 2024 sezonunda desteklediği yarışmacıya övgüler yağdırdı.

Detaylar:

"Delikanlı Kız!": Demet Akalın MasterChef'te Desteklediği Yarışmacıyı Açıkladı!

16. MasterChef Türkiye'nin son bölümüne Kerem'in isyanı damga vurdu. Mavi takıma seçilen Kerem, Hakan'ın "Bir ablayı almalıyız" çıkışına "Abla almak zorunda mıyız?" diyerek karşılık verdi.

Detaylar:

MasterChef Kerem, "Takım Ablası" Takıntısına Rest Çekti!

17. 2003 yılında gerçekleşen İbo Show programında şu an yaşanması neredeyse imkansız anlar yaşandı. İbrahim Tatlıses ve Tuğba Ekinci'nin bu skandal sohbeti görenleri bir kez daha şaşırtıyor.

Detaylar:

Yıllar Önce Tuğba Ekinci ve İbrahim Tatlıses Arasında Yaşanan Bel Altı Muhabbetin Skandal Yaratan Anatomisi

18. Sözcü TV Ana Haber Bülteni'nin sunucusu Fatih Portakal yaz sezonunda ekranlardan ayrılmıştı. Portakal'ın kanalla yollarını ayırdığı söylentileri dolaşıyordu ancak Portakal bir döndü pir döndü.

Detaylar:

Fatih Portakal Ekranlara Geri Dönüyor: Yeni Tanıtım Sosyal Medyanın Diline Düştü!

19. MasterChef'te yemekler kadar aşk iddiaları da konuşulur oldu. 2024 sezonu deyince de akla ilk Beyza ile Onur yakıştırılması geliyor. İkili çok beğenildi, izleyenler tarafından da çok yakıştırıldı ancak Onur, sosyal medyada yaptığı bir beğeni ile aşk iddialarına yanıt vermiş oldu.

Detaylar:

MasterChef Onur, Yarışmada Beyza ile Yakıştırılmasına Son Noktayı Koydu!

20. MasterChef Türkiye'nin en sempatik yarışmacılarından Kaan son bölüme dürüstlüğüyle damga vurdu. Elenen yarışmacılar hakkında konuşan Kaan, nefret ettiği iki ismi söyledi.

Detaylar:

MasterChef Kaan, O Yarışmacıya "Senden Nefret Ediyorum" Demiş!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan 16 Yaşındaki Şirket Sahibi Yarışmacı Hikayesiyle Ağızları Açık Bıraktı!
MasterChef'te Yeni Hafta İçin Paylaşım Yapan Beyza'ya Onur'dan Göndermeli Yanıt!
Yaş Farkı Sorun mu? Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkunlu Bir Gece Masalı Tanıtımı İzleyiciyi İkiye Böldü!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti