Narin'in Arkadaşları Okula Başlıyor! İşte Narin'in DNA’sının Çıktığı O Araç: Aracın Koltukları Söküldü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gitmek için çıktığı eve bir daha dönemedi. 18 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, amcanın arabasında detaylı inceleme başlatıldı. Sabah'ın haberine göre, Ankara'dan gelen profesyonel ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), jandarma tutanağında ortaya çıkan 12 dakikanın sırrı araştırıyor.

Narin Güran, 21 Ağustos günü Kur'an kursundan çıktıktan sonra evinden ayrılan Narin'den bir daha haber alınamadı.

Tüm aramalara rağmen izine rastlanmayan Narin ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, köy muhtarı amca Salim Güran tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin'i bulmak amacıyla başlatılan arama çalışmaları sürerken, şüpheli amca Salim Güran'ın aracının ön koltuğu sökülerek incelemeye alındı.

Sabah'ın haberine göre, Narin'in arkadaşı ile en son görüldüğü saat olan 18.47 ile tutuklu olan amcasının aracıyla köyden ayrıldığı 18.59 saati arasındaki 12 dakikada neler yaşandığını Ankara'dan gelen profesyonel özel ekip ve jandarma ekipleri araştırıyor.

Tutuklu yargılanan amca Salim Güran'ın ifadesinde, sır 12 dakika ile ilgili, Narin'in kaybolmasından 10 dakika sonra köyde şüpheli bir aracın görülmesi üzerine hızla olay yerine gittiğini ancak söz konusu yerde eski muhtarın çocuklarının araba kullandığını gördüğünü iddia etti.

Narin'e ait DNA örneklerinin çıktığı amca Salim Güran'ın aracının ön koltuğu sökülerek, detaylı incelenmesi amacıyla Van'da bulunan jandarma kriminal laboratuarına götürüldüğü öğrenildi. Ekipler, bugüne kadar yaptığı çalışmalarda mahallenin çevresini 8 kez aradı. Ancak Narin'e dair bir ize rastlamadı.

Narin Güran'ın DNA'sının çıktığı aracı SABAH ilk kez görüntüledi.

Öte yandan Narin'in arkadaşları pazartesi günü okula başlayacak. Arkadaşlarının bu durumdan en az etkilenmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psikososyal destek ekipleri çalışma yaptı.

15 Gündür Kayıp! Tutuklanmadan Önce Silmişti: Narin'in Amcasının 3 Günlük Telefon Kayıtları Ortaya Çıktı
Narin İçin İhbar Geldi: Herkes O Bölgeye Odaklandı
Sayan Ailesinde Bir İsim Daha Bürokraside Yerini Aldı: Eski Bakanın Kardeşi Bahreyn Büyükelçiliğine Atandı
Ortalık Karıştı: Sezgin Baran Korkmaz'dan İddia: Süleyman Soylu, Kimin "60 Milyon Dolar Borcunu Sil" Dedi?
''Hapishaneden Nasıl Çıktığını Biliyorum'' Diyen Ümit Özdağ, Susmayı Tercih Etti

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
07.09.2024

Gerçekten de o kadar uzattılar insanlar artık yıldı ve soğudu. Amaçlarına ulaştılar.

07.09.2024

Aracin ici süpürgeyle süpüruldu. Haberi ne zaman yaparsiniz..

07.09.2024

Taksim bombacisi vardı, onun haberlerı gibi oldu.. Parça parça eksik içerikler haberler halkı yanlış yönlendirmeler, soğutma çalışmaları vs..

07.09.2024

yavaş yavaş duyarlılığı azaltma taktiği bu. insanlar artık böyle haberlere alışır oldu ve tepkisiz kalmaya başladı. bu çok distopik bir durum. benzer bir ekstrem olay filmde olsa hüngür hüngür ağlarlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ