Narin'in Ağabeyi Hakkında İddia: Malatya'dan Cinayet İçin mi Çağrıldı?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve aramaların 19'uncu gününde cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Malatya’da çalışan ağabey Enes Güran'ın Narin kaybolmadan bir gün önce Tavşantepe’ye geldiği ortaya çıktı. Bu durum “Enes cinayet için mi çağrıldı?” sorusunu akıllara getirdi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

Anne ve ağabey dahil 12 kişinin tutuklandığı olayla ilgili ifadeler gelmeye devam ediyor. Ancak hala cinayeti kimin ya da kimlerin yaptığı belli değil.

Adli Tıp Kurumu’nun ilk tespitlerinde Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti. Narin Güran cinayetindeki sır perdeki yavaş yavaş aralanırken, yeni bir iddia gündeme geldi.

Malatya’da çalışan ağabey Enes Güran'ın Narin kaybolmadan bir gün önce Tavşantepe’ye geldiği ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; tutuklu yargılanan ağabey Enes Güran’ın Narin öldürülmeden bir gün önce çalıştığı Malatya’dan Diyarbakır’a gelmesi “Enes cinayet için mi çağrıldı?” sorusunu akıllara getirdi.

Tutuklu ağabey Enes Güran ifadesinde “Ağabeyim Baran askere gideceği ve kuzenimin düğünü olduğu için iş yerinden izin almıştım” demişti. Ancak Narin'in yengesi Hediye Güran ise ifadesinde, Narin'in ağabeyi Enes ile anne Yüksel Güran'ın boğuştuğunu itiraf etmişti. Enes’in kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri ağabey Enes’in kardeşini boğarak öldürdüğü iddialarını gündeme getirmişti.

Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Derede Cansız Bedeni Bulunmuştu: Narin'in Boğularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı
Narin'in Boyun Bölgesinde Kanama Tespit Edildi: "Muhtemelen Elle Boğuldu"
Salim Güran'ın Oğlunun İfadesi Ortaya Çıktı: "Siz Karışmayın, Ben Bu İşi Hallederim"

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
19.09.2024

öyle mi oldu böyle mi oldu... yeter artık soru sormayın cevapları verin!

19.09.2024

Bir köy ahalisinin bir cinayetin failini gitlemek icin gündemi bu kadar mesgul etmesi, polisi jandarmayi, hakimi savciyi bu kadar bosuna mesgul etmesinin bir cezasi olmali. Ülkenin sizden baska derdi yok mu ya? Irkci olarak algilanmasin ama bu köyün cidden dagitilmasi lazim. Suc isleme konusunda bu kadar organize calisabildiklerine göre dagitilmalari gerekir.

19.09.2024

eyy transnedio ve tusiadci acunist akit medyasi,katliami sulandirdin yeter bi sg afganistana pakistana.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ