Narin'in Acısıyla Gözyaşlarına Boğulan Melike Şahin'den "Ağlama" Diye Bağıran İzleyiciye Tokat Gibi Cevap!

Harbiye Açıkhava konserinde aramaların 19. gününde ölü bulunan Narin'i anan ve gözyaşlarına boğulan Melike Şahin, 'ağlama' diyerek tepki gösteren seyirciye haddini bildirdi.

Tüm Türkiye'nin nefesini tutarak beklediği Narin haberi sabah saatlerinde geldi. 19 gündür aranan Narin, evinin 3 km uzağındaki derede cansız bulundu.

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu, Narin'in öldürüldükten sonra çuval içerisinde dere kenarına getirildiğini ve üzerinin çalı ve taşlarla gizlenmiş halde bulunduğunu açıkladı. Aile fertlerinden oluşan 23 kişi gözaltına alındı, aralarında annenin de olabileceği iddia edildi. Narin'in narin bedeni ise başına neler geldiği artık nihayet açığa çıksın diye otopsiye, Adli Tıp'a gönderildi.

Birçok ünlü ismin haykırarak tepki gösterdiği Narin'in vefatına, bir yakarış da Melike Şahin'den geldi. Harbiye Açıkhava konserinde Narin'i anıp gözyaşlarına boğulan Şahin'e erkek bir seyirciden "ağlama" tepkisi geldi.

Seyircisine haddini hemen bildiren Şahin, "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı" dedi. Ve ekledi: "Kimseye sormayacağım çünkü üzgünüm ve öfkeliyim. Bir çocuğa bunu yaptıkları için öfkeliyim. Modunuzu düşürmek istemiyorum çünkü biraz bunlara ara vermek için geçirdiğimiz bir saat ama bunu yapanların da, bunu görüp sessiz kalanların da, bu dünyada da diğerinde de şimdi içimin yandığının 100 katı kadar yanmasını ümit ediyorum."

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Zülfü Livaneli'den Narin'e Dokunaklı Veda, Yaşananlara Acı Dolu İsyan: "Utanç İçinde Başımızı Öne Eğelim"
Mustafa Sandal'dan 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Dedikleri İçin Eleştirilen Teğmenlere Tam Destek!
İki Çocuk Annesi Hazal Kaya'nın 19. Gününde Cansız Bulunan Narin'e Tepkisi Yürek Dağladı!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
08.09.2024

samimi değil..hatta şahsen antipatik buldumm..masum bir can katledildi ama şu hareket ve tavır cidden bana samimi gelmedi..dudak bükmeler, üzüntüden mırıldanma gibi ses çıkarma..üzülmüşmüdür ? üzülmüştür, elbet insan olan zaten kahrolur, ama ben az önce samimi bir video izlemedim..

09.09.2024

Ağlayacağını anladığın an tutmaya çalışırsa kendi ağız öyle oynar hiç tam dert anlatmaya çalışırken ağlama hissi gelmedi mi size?

08.09.2024

Çok aglayacaksan cikmayacaksin o sahneye! Tabiki tepki göstereceksin tabiki öfkeni kusacaksin fakat seni para verip dinlemeye gelen izleyiciye aglak aglak düşük bir enerjiyle üzgün vakit geçirtip onların para verip geldiği konserini harcayamazsin! Kimse linclemesin hepimiz üzgünüz elbette fakat evimizde oturup ağladık yazdık öfkenizi kustuk kamuoyu yarattık...Fakat bu senin işin ve sırf sen show yapıp akislara düşeceksin diye izleyicinin verdiği parayı bu şekilde çöpe attiramazsin! De ki kodum düşük ağlıyorum gelin yine söyleyelim şarkılarımızı ama paralariniz iade edilecek başımızın üstünde taşıyalım!!

09.09.2024

İnsanlar üzgün, yorgun. Kafa dağıtmak için konsere gitmişler; orada da bu tavırda bir şarkıcı. Safiye Soyman oğlu öldü, yine de işini yaptı. Böyle konserde ağlayıp şov yapmadı.

08.09.2024

had mı bildirdi? ukalalık yaptı...

TÜM YORUMLARI OKU (28)