Narin Güran Soruşturmasında İddianame Belli Oldu: 1 Numaralık Sanık Amca Salim Güran

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili 2 ay geride kalırken, halk hala Narin'in katil ya da katillerini merak ediyor. Ankara'dan gelen özel ekip tarafından yürütülen çalışmalar sonucu elde edilen deliller dava dosyasına dahil edildi. Soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı ve dava süreci başlatılmaya hazır hale geldi.

Toplanan HTS kayıtları, DNA incelemeleri ve diğer tüm deliller savcılığa teslim edilirken, Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame tamamlandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk'in başkanlığında, soruşturmayı yürüten bir başsavcı vekili ve 3 savcının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Narin Güran cinayetine ilişkin iddianameye son şekli verildi.

Narin Güran cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianamede, bir numaralı sanık olarak "muhtar amca" Salim Güran'ın yer aldığı belirtildi. Bu gelişme, soruşturmanın seyrini önemli ölçüde etkilerken, Salim Güran hakkındaki suçlamalar davanın odak noktası haline geldi.

İddianamenin, kabul edilmesinin ardından önümüzdeki günlerde 12'si tutuklu 22 sanığın yargılanmasına ağır ceza mahkemesinde başlanacağı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Baştan Başlıyoruz: "Hayasızca Hareket" Suçuyla Soruşturma Açılan Dilan Polat ve Sıla Doğu Gözaltına Alındı
AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı'nın Terörist Başı Fethullah Gülen'i Övdüğü Eski Paylaşımı Gündem Oldu
FETÖ'nün Futbol İçindeki Önemli Unsurlarından Hakan Şükür'den Fethullah Gülen'e Veda

Popüler İçerikler

Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ile Cemal'in O Sahnesine İBB'den Yanıt Geldi
YORUMLAR
21.10.2024

öldüren kim onuda söyleseydiniz bari kamuoyu rahatlasaydı

21.10.2024

Amca bütün köyü.....Daha neyi merak ediyorsunuz....Ak parti cok ugrasti Fotomodel NB olsun diye ama emareler engelledi...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ